Időjárás: mire számíthatunk ma? (2017.05.13)

Pénzcentrum2017. május 13. 07:59

Sapka? Sál? Rövidgatya? Strandpapucs? Hiába nézel ki az ablakon, mégsem tudod eldönteni, mit vegyél fel ma? Segítünk! Ilyen időjárásra készülj most szombaton (2017.05.13).

Nem tudod, mit vegyél fel reggel? Kíváncsi vagy várható-e csapadék, illetve mire számíthatsz, ha autóba ülsz? Esetleg a napi orvosmeteorológiai előrejelzés, pollen és UV helyzet is érdekel? Itt a Pénzcentrum napi időjárásjelentése:

Mutatjuk, milyen időjárásra készülj most szombaton (2017.05.13).

36 órás előrejelzés

Szombaton is sokfelé készülhetünk záporok, zivatarok kialakulására, a Dunától keletre néhol ismét lehetnek hevesebb zivatarok felhőszakadással, jégesővel, viharos széllel. Élénk, időnként erős lehet a nyugati, északnyugati szél. Hajnalban 10-16, délután 19-25 fokot mérhetünk.

Vasárnap a megnövekvő gomolyfelhőzetből elszórtan ismét kialakulhatnak záporok, zivatarok. Több helyen megélénkül az északi-északnyugati szél. Hajnalban 9-14 fok között alakul a minimum-hőmérséklet.

Közlekedésmeteorológiai jelentés

Szombaton is záporok, zivatarok okozta csúszós, vizes utakra számíthatunk. Helyenként felhőszakadások ronthatják a látástávolságot, vízátfolyásokat okozhatnak. A zivatarokat erős, viharos széllökések kísérhetik, melyek jelentősen csökkenthetik a járművek menetstabilitását. A jégeső elől, aki teheti, parkoljon fedett helyen. Balesetmentes közlekedést kívánunk!

Orvosmeteorológiai jelentés

Szombaton is frontmentes marad az idő, de a fülledt, páradús levegő ismét megterhelheti szervezetünket. Sokaknál jelentkezhet ingerlékenység, fáradékonyság, dekoncentráltság, egyeseknél migrén, gyulladásos panaszok is jelentkezhetnek, de vérnyomás-ingadozás, rosszullét szintén előfordulhat. Zivatarok környezetében felerősödhetnek a légzőszervi megbetegedésekben, asztmában szenvedők panaszai.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

KATTINTS! Folyamatosan frissülő időjáráshírek aloldalunkon

Címkék:
időjárás, penzcentrum, időjárásjelentés, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia,