Időjárás: mire számíthatunk ma? (2017.04.09)

Pénzcentrum2017. április 9. 07:59

Sapka? Sál? Rövidgatya? Strandpapucs? Hiába nézel ki az ablakon, mégsem tudod eldönteni, mit vegyél fel ma? Segítünk! Ilyen időjárásra készülj most vasárnap (2017.04.09).

Nem tudod, mit vegyél fel reggel? Kíváncsi vagy várható-e csapadék, illetve mire számíthatsz, ha autóba ülsz? Esetleg a napi orvosmeteorológiai előrejelzés, pollen és UV helyzet is érdekel? Itt a Pénzcentrum napi időjárásjelentése:

Mutatjuk, milyen időjárásra készülj most vasárnap (2017.04.09).

36 órás előrejelzés

Vasárnap tovább csökken felettünk a felhőzet, többfelé lehet hosszabb, naposabb időszakokra számítani. Csapadék nem várható. Általában gyenge, mérsékelt lesz a légmozgás, de délkeleten még egy-egy élénk széllökés előfordulhat. Hajnalban 0 és 7, délután 17 és 22 fok között alakulnak a hőmérsékleti értékek.

Hétfőn tovább csökken a felhőzet, legfeljebb a nyugati határ közelében fordulhat elő egy-egy zápor, zivatar. A délies szél néhol megélénkülhet. Folytatódik a melegedés, a 2-8 fokos reggelt követően 19-24 fokra számíthatunk délután.

Közlekedésmeteorológiai jelentés

Vasárnap száraz utakra számíthatnak az útnak indulók, csapadék nem várható. A szél veszít erejéből, legfeljebb helyenként a Tiszántúlon csökkenheti átmenetileg élénk északi szél a járművek menetstabilitását. A naposabb időben érdemes vezetés közben napszemüveget viselni. Balesetmentes közlekedést kívánunk!

Orvosmeteorológiai jelentés

Vasárnap frontmentes idő várható és mérséklődik a légmozgás, csapadék nem lesz. A hosszabb napos időszakok pozitív hatással lehetnek hangulatunkra, közérzetünkre. Érdemes a kedvező időjárást kihasználni és minél több időt tölteni a szabadban. A reggeli órákban azonban még hűvös lesz, öltözködjünk rétegesen!

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

KATTINTS! Folyamatosan frissülő időjáráshírek aloldalunkon

Címkék:
időjárás, penzcentrum, időjárásjelentés, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia,