Időjárás: mire számíthatunk ma? (2017.02.22)

Pénzcentrum2017. február 22. 07:59

Sapka? Sál? Rövidgatya? Strandpapucs? Hiába nézel ki az ablakon, mégsem tudod eldönteni, mit vegyél fel ma? Segítünk! Ilyen időjárásra készülj most szerdán (2017.02.22).

Nem tudod, mit vegyél fel reggel? Kíváncsi vagy várható-e csapadék, illetve mire számíthatsz, ha autóba ülsz? Esetleg a napi orvosmeteorológiai előrejelzés, pollen és UV helyzet is érdekel? Itt a Pénzcentrum napi időjárásjelentése:

Mutatjuk, milyen időjárásra készülj most szerdán (2017.02.22).

36 órás előrejelzés

Szerdán napközben az északi és a keleti tájakon alakulhat ki gyenge eső, egy-egy futó zápor, és többfelé megélénkül, északkeleten megerősödik a délnyugati szél. Délután 6 és 16 fok között alakul a hőmérséklet, az alacsonyabb értékeket északon, északkeleten mérhetjük.

Csütörtök reggel is erősen felhős, borult időre ébredhetünk, csak az Északi-középhegység térségében lehet szakadozottabb a felhőzet, viszont északon és északkeleten egy-egy futó zápor előfordulhat. Élénk, helyenként erős lesz a nyugati-délnyugati szél. A legalacsonyabb hőmérséklet 3 és 7 fok között alakul. Napközben változóan, erősen felhős időre készülhetünk, egy-egy jelentéktelen zápor csak északkeleten alakulhat ki. Az élénk, erős délnyugati szelet északon és délnyugaton viharos lökések is kísérhetik. A legmagasabb hőmérséklet 11 és 17 fok között alakul.

Közlekedésmeteorológiai jelentés

Szerdán elsősorban az ország északnyugati, északi és északkeleti tájain alakulhat ki kisebb eső, egy-egy zápor, melynek következtében vizes, csúszós útszakaszok előfordulhatnak. Az élénk, erős délnyugati szél jelentősebben csökkentheti a járművek menetstabilitását. Balesetmentes közlekedést kívánunk!

Orvosmeteorológiai jelentés

Szerdán melegfronti hatás fog érvényesülni, ezért alvászavarok, fáradékonyság, dekoncentráltság, bágyadtság egyaránt jelentkezhet. Migrénes fejfájás, hirtelen vérnyomás-ingadozás és esetleg rosszullét is előfordulhat az érzékenyek körében. A szeles idő miatt ingerlékenyek lehetünk. Öltözzünk melegen, rétegesen, immunrendszerünk védelme érdekében táplálkozzunk vitamindúsan!

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Hójelentés

Havazás nem várható. A következő napokban enyhébb légtömegek érkeznek, így havazás nem várható, az elszórtan kialakuló csapadék eső formájában fog hullani.

KATTINTS! Folyamatosan frissülő időjáráshírek aloldalunkon

Címkék:
időjárás, penzcentrum, időjárásjelentés, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia,