Időjárás: mire számíthatunk ma? (2016.12.01)

Pénzcentrum2016. december 1. 07:59

Sapka? Sál? Rövidgatya? Strandpapucs? Hiába nézel ki az ablakon, mégsem tudod eldönteni, mit vegyél fel ma? Segítünk! Ilyen időjárásra készülj most csütörtökön (2016.12.01).

Nem tudod, mit vegyél fel reggel? Kíváncsi vagy várható-e csapadék, illetve mire számíthatsz, ha autóba ülsz? Esetleg a napi orvosmeteorológiai előrejelzés, pollen és UV helyzet is érdekel? Itt a Pénzcentrum napi időjárásjelentése:

Mutatjuk, milyen időjárásra készülj most csütörtökön (2016.12.01).

36 órás előrejelzés

Csütörtökön eleinte még főként északnyugaton lehet havas eső, a hegyekben kevés hó, napközben azonban mindenütt folyékony csapadék várható. Délután keleten, délkeleten is elered az eső. Többfelé erős, helyenként viharos lehet a nyugatias szél. Hajnalban még több helyen kell fagyra számítani, napközben 4-9 fok valószínű.

Pénteken kisüt a nap, de erős, viharos lesz az északnyugati szél. Több helyen lehetnek záporok, elvétve egy-egy hózápor is kialakulhat. Enyhébb lesz a hajnal, inkább csak délnyugaton lehet fagy, másutt 2-4 fok közötti értékeket mérhetünk.

Közlekedésmeteorológiai jelentés

Csütörtökön északnyugaton és keleten számíthatunk esőtől, helyenként havas esőtől nedves, síkos, csúszós útszakaszokra. Legyünk óvatosak, tartsunk megfelelő követési távolságot. A többfelé szeles időjárás csökkentheti a járművek menetstabilitása. Balesetmentes közlekedést kívánunk!

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Orvosmeteorológiai jelentés

Csütörtökön melegfronti hatás fog érvényesülni, melynek hatására sokan tapasztalhatnak fejfájást, fáradtságot, levertséget. Felerősödhetnek a migrénes és gyulladásos panaszok is. A napközben többfelé szeles időben ingerlékenynek, frusztráltnak, dekoncentráltnak érezhetjük magunkat. Hajnalban még több helyen fagyhat, így öltözzünk melegen, immunrendszerünk erősítése érdekében fogyasszunk vitamindús ételeket!

Hójelentés

Folyékony csapadék várható. Csütörtökön eleinte még északnyugaton lehet havas eső, a hegyekben gyenge havazás, napközben azonban már északnyugaton és keleten is esőre kell készülni.

KATTINTS! Folyamatosan frissülő időjáráshírek aloldalunkon

Címkék:
időjárás, penzcentrum, időjárásjelentés, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia,