Időjárás: mire számíthatunk ma? (2016.11.21)

Pénzcentrum2016. november 21. 07:59

Sapka? Sál? Rövidgatya? Strandpapucs? Hiába nézel ki az ablakon, mégsem tudod eldönteni, mit vegyél fel ma? Segítünk! Ilyen időjárásra készülj most hétfőn (2016.11.21).

Nem tudod, mit vegyél fel reggel? Kíváncsi vagy várható-e csapadék, illetve mire számíthatsz, ha autóba ülsz? Esetleg a napi orvosmeteorológiai előrejelzés, pollen és UV helyzet is érdekel? Itt a Pénzcentrum napi időjárásjelentése:

Mutatjuk, milyen időjárásra készülj most hétfőn (2016.11.21).

36 órás előrejelzés

Hétfőn nyugaton lehetnek felhősebb tájak, máshol sok napsütésre, alapvetően derült időre van kilátás, csapadék nem várható. Nyugaton, északnyugaton és délen a délkeleti szél élénk lesz. A legmagasabb hőmérséklet 10 és 18 fok között alakul, északon lesz hűvösebb.

Kedd reggel nyugaton lehet felhősebb az ég, illetve főként a keleti, északkeleti országrészben, valamint délnyugaton többfelé pára, köd képződhet, máshol derült időre ébredhetünk. A ködös tájakon ködszitálás előfordulhat. Napközben a köd és alacsony szintű felhőzet fokozatosan ritkul, a déli órákra várhatóan mindenhol feloszlik, így ismét sok napsütésre, kevés felhőre számíthatunk. Az Alföld délnyugati és a Dunántúl északi, északnyugati felén élénk, északnyugaton erős lökések kísérhetik a délkeleti szelet. Hajnalban -1, +8, délután 10-18 fokot mérhetünk.

Közlekedésmeteorológiai jelentés

Hétfőn kezdetben helyenként pára, köd okozhat korlátozott látási viszonyokat. Délen, nyugaton és északnyugaton élénk délkeleti széllökések csökkenthetik kissé a járművek menetstabilitását. A napos időben érdemes lesz vezetés közben napszemüveget viselni. Balesetmentes közlekedést kívánunk!

Orvosmeteorológiai jelentés

Hétfőn front nem lesz térségünkben, enyhe, nyugodt idő várható. A napos időben érdemes lesz minél több időt a szabadban tölteni. Azonban a szelesebb déli, nyugati és északnyugati országrészben az érzékenyek körében fejfájás, ingerlékenység, nyugtalanság jelentkezhet. Reggel a többfelé nyirkos időben romolhat komfortérzetünk, erősödhetnek az ízületi panaszok. Öltözködjünk rétegesen, táplálkozzunk vitamindúsan!

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

KATTINTS! Folyamatosan frissülő időjáráshírek aloldalunkon

Címkék:
időjárás, penzcentrum, időjárásjelentés, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia,