Időjárás: mire számíthatunk ma? (2016.11.10)

Pénzcentrum2016. november 10. 07:59

Sapka? Sál? Rövidgatya? Strandpapucs? Hiába nézel ki az ablakon, mégsem tudod eldönteni, mit vegyél fel ma? Segítünk! Ilyen időjárásra készülj most csütörtökön (2016.11.10).

Nem tudod, mit vegyél fel reggel? Kíváncsi vagy várható-e csapadék, illetve mire számíthatsz, ha autóba ülsz? Esetleg a napi orvosmeteorológiai előrejelzés, pollen és UV helyzet is érdekel? Itt a Pénzcentrum napi időjárásjelentése:

Mutatjuk, milyen időjárásra készülj most csütörtökön (2016.11.10).

36 órás előrejelzés

Csütörtökön ismét megnövekszik a felhőzet, reggelre foltokban pára, köd képződhet. Főként a Dunántúlon és északon számíthatunk kisebb esőre, havas esőre, a hegyekben kevés hóra. A délies szél gyenge, északnyugaton mérsékelt lesz. Hajnalban többfelé lehet fagy, nappal 3-9 fok várható.

Péntek reggel még az északi, északkeleti határmentén lehet kisebb eső, havas eső, a magasabb hegycsúcsokon kevés hó is eshet. Máshol délnyugat felől felszakadozik a felhőzet, ám nagy területen képződhet pára, köd. A légmozgás gyenge marad. A legalacsonyabb hőmérséklet -3 és +2 fok között alakul.

Közlekedésmeteorológiai jelentés

Csütörtök hajnalban, reggel pára-, ködfoltok okozhatnak korlátozott látási viszonyokat. Reggeltől előbb a Dunántúlon, később északon is esőtől csúszhatnak az utak, sőt a magasabban fekvő helyeken havas eső, hó is eshet, emiatt latyakos útszakaszok is előfordulhatnak. Balesetmentes közlekedést kívánunk!

Orvosmeteorológiai jelentés

Csütörtökön bár fronthatás nem érvényesül, a hideg reggeli órákban felerősödhetnek a kopásos eredetű ízületi bántalmak. Az ismét borongóssá váló időben fáradtság, levertség jelentkezhet, csökkenhet a munkavégző képesség. Az időjárás továbbra is kedvez a légúti betegségek terjedésének, immunrendszerünk erősítésére fogyasszunk vitaminokat. Öltözzünk melegen, rétegesen, hogy elkerüljük a megfázást!

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

KATTINTS! Folyamatosan frissülő időjáráshírek aloldalunkon

Címkék:
időjárás, penzcentrum, időjárásjelentés, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia,