Mutatjuk, hova utazz 2016 utolsó hosszú hétvégéjén

Pénzcentrum2016. október 1. 13:00

Vészesen közeleg az idei utolsó hosszú hétvége (október 29. - november 1., szombat-kedd), ami egyben jó alkalom az év utolsó nagyobb utazására is. Ezért most megmutatjuk, hogy milyen városok végeztek Európa legolcsóbb úticéljainak ranglistáján. Nyugi, nem kell feltétlenül átlépni a határt.

Loading...

Európa legolcsóbb úticéljainak a rangsorát a repülőtéri traszfer járatokkal foglalkozó Hoppa készítette el. Ahhoz hogy megtalálják a legolcsóbb célállomást a szerkesztők kiszámolták, hogy mennyit költhetne el egy átlagos turista egyetlen nap alatt. Összesen 48 európai úticélt hasonlítottak össze.

Megnézték, hogy mennyibe kerülhet az adott városban a turisták 6 legtipikusabb költsége, vagyis:

  • 1 km-t megtenni taxival
  • Egy éjszaka egy szállodában - vacsorával
  • Egy korsó/pint sör
  • Egy csésze kávé
  • Egy üveg bor

Íme, ez alapján a 10 legolcsóbb európai úticél:

10. Algarve, Portugália

9. Rodosz, Égei-tenger

8. Zágráb, Horvátország

7. Jürmala, Lettország

6. Debrecen, Magyarország

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

5. Szófia, Bulgária

4. Isztambul, Törökország

3. Antalya, Törökország

2. Ostrava, Csehország

1. Napospart, Bulgária

Címkék:
európa, úticél, legolcsóbb,