Időjárás: mire számíthatunk ma? (2016.08.12)

Pénzcentrum2016. augusztus 12. 07:59

Sapka? Sál? Rövidgatya? Strandpapucs? Hiába nézel ki az ablakon, mégsem tudod eldönteni, mit vegyél fel ma? Segítünk! Ilyen időjárásra készülj most pénteken (2016.08.12).

Nem tudod, mit vegyél fel reggel? Kíváncsi vagy várható-e csapadék, illetve mire számíthatsz, ha autóba ülsz? Esetleg a napi orvosmeteorológiai előrejelzés, pollen és UV helyzet is érdekel? Itt a Pénzcentrum napi időjárásjelentése:

Mutatjuk, milyen időjárásra készülj most pénteken (2016.08.12).

36 órás előrejelzés

Pénteken reggelre az országban mindenütt csökken a felhőzet, a középső és nyugati területeken derült égre ébredhetünk. Napközben hazánk nagy részén több órára kisüt a nap, csupán délután nyugaton, északnyugaton növekedhet meg a felhőzet, nyugaton egy-egy zápor előfordulhat. Másutt csak kevés felhő lehet az égen. Helyenként még élénk lehet a szél. Hajnalban hűvös lesz, mindössze 6-13 fok körüli értékekre számíthatunk, míg délután 20-25 fokot mérhetünk.

Szombaton a Dunántúlon és az északi, északkeleti tájakon növekedhet meg erősebben a felhőzet, délután a Dunántúlon kisebb csapadék előfordulhat. A hajnal hűvös lesz, 7-13 fokot mérhetünk majd mindössze, de délután már 24-28 fokig is emelkedhet a hőmérséklet.

Közlekedésmeteorológiai jelentés

Pénteken csapadék legfeljebb a nyugati határ mentén alakulhat ki délután, így ott átmenetileg vizessé, csúszóssá válhatnak az utak. Helyenként még élénk északi, északnyugati szél csökkentheti a járművek menetstabilitását. Sok napsütés ígérkezik, vezetés közben érdemes lesz napszemüveget viselni. Balesetmentes közlekedést kívánunk!

Orvosmeteorológiai jelentés

Pénteken fronthatás már nem érvényesül térségünkben. Többórás napsütés ígérkezik, mely javíthatja közérzetünket, koncentrációs képességünket. A hűvös hajnali órákban még felerősödhetnek a kopásos eredetű és ízületi bántalmak, napközben vérnyomás-ingadozás jelentkezhet. Ha tehetjük töltsünk minél több időt a szabadban!

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

KATTINTS! Folyamatosan frissülő időjáráshírek aloldalunkon

Címkék:
időjárás, penzcentrum, időjárásjelentés, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia,