Szomorú: ilyen valójában a világ 7 legismertebb turistalátványossága + képek

Pénzcentrum2016. augusztus 5. 17:00

A te bakancslistádon hány híres turista hely szerepel? Mielőtt nekivágnál a nagy utazásnak, megmutatjuk, hogyan is néznek ki a valóságban a világ csodái.

Nyáron még a szokásosnál is többen utaznak világszerte, természetesen a magyarok utazási kedve is ebben az időszakban tetőzik. A legkedveltebb turisztikai látványosságoknál viszont évszaktól és időjárástól függetlenül mindig nagy a tömeg, és sokszor ez a jelenség erősen belerondít az élménybe.

Ha szoktál arról álmodozni, hogy egyszer majd megnézed a Kínai nagyfalat, a Niagara vízesést, a híres Mona Lizát, vagy épp a Sixtusi kápolna gyönyörű freskóit, akkor jobb, ha félre teszed minden illúziódat, mielőtt odautazol. A valóság ugyanis cseppet sem olyan költői és egyedi, mint ahogy azt elképzeli az ember, vagy mint ahogy a barátok fotóin látszik. Ha nem hiszed, itt vannak a bizonyítékok.

1. Niagara vízesés

Amire számítasz:

A valóság:

2. Sixtusi kápolna

Amire számítasz:

A valóság:

3. Mona Lisa

Amire számítasz:


A valóság:



4. Eiffel-torony:


Amire számítasz:


A valóság:

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)



5. Kínai Nagyfal:

Amire számítasz:

A valóság:


6. Szfinx

Amire számítasz:

A valóság:

7. Buckingham-palota

Amire számítasz:

A valóság:


 

Loading...

Címkék:
utazás, nyaralás, turizmus, fotózás, instagram, népszerű,