Időjárás: mire számíthatunk ma? (2016.06.13)

Pénzcentrum2016. június 13. 07:59

Sapka? Sál? Rövidgatya? Strandpapucs? Hiába nézel ki az ablakon, mégsem tudod eldönteni, mit vegyél fel ma? Segítünk! Ilyen időjárásra készülj most hétfőn (2016.06.13).

Nem tudod, mit vegyél fel reggel? Kíváncsi vagy várható-e csapadék, illetve mire számíthatsz, ha autóba ülsz? Esetleg a napi orvosmeteorológiai előrejelzés, pollen és UV helyzet is érdekel? Itt a Pénzcentrum napi időjárásjelentése:

Mutatjuk, milyen időjárásra készülj most hétfőn (2016.06.13).

36 órás előrejelzés

Hétfőn a napos időszakok mellett, továbbra is előfordulhat többfelé eső, zápor, helyenként zivatar. Nagyobb mennyiségű csapadék a délkeleti tájakon valószínű. A légmozgás általában gyenge, mérsékelt marad, csak helyenként élénkül fel átmenetileg a szél. Hajnalban 10-16, a délutáni órákban 19-25 fok várható.

Kedden már több napsütés ígérkezik, elszórtan várhatóak záporok, zivatarok. A megélénkülő, nyugaton néhol megerősödő északnyugati szélben 22-27 fok közé melegedhet a levegő.

Közlekedésmeteorológiai jelentés

Hétfőn a napos időszakok mellett még több helyen kell számítani esőtől, záporoktól, helyenként zivataroktól vizes, csúszós útszakaszokra. Zivatarok környezetében hirtelen lecsökkenhet a látástávolság, valamint átmenetileg az erős széllökések ronthatják a járművek menetstabilitását. Balesetmentes közlekedést kívánunk!

Orvosmeteorológiai jelentés

Hétfőn már nem érvényesül térségünkben fronthatás. A többfelé még felhős, csapadékosabb időben álmosabbak, lehangoltabbak lehetünk, napközben koncentrációs zavarok jelentkezhetnek. A csapadékosabb időben ugyanakkor csökkent a pollenterhelés.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

KATTINTS! Folyamatosan frissülő időjáráshírek aloldalunkon

Címkék:
időjárás, penzcentrum, időjárásjelentés, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia,