Időjárás: mire számíthatunk ma? (2016.06.03)

Pénzcentrum2016. június 3. 07:59

Sapka? Sál? Rövidgatya? Strandpapucs? Hiába nézel ki az ablakon, mégsem tudod eldönteni, mit vegyél fel ma? Segítünk! Ilyen időjárásra készülj most pénteken (2016.06.03).

Nem tudod, mit vegyél fel reggel? Kíváncsi vagy várható-e csapadék, illetve mire számíthatsz, ha autóba ülsz? Esetleg a napi orvosmeteorológiai előrejelzés, pollen és UV helyzet is érdekel? Itt a Pénzcentrum napi időjárásjelentése:

Mutatjuk, milyen időjárásra készülj most pénteken (2016.06.03).

36 órás előrejelzés

Pénteken továbbra is megmarad időjárásunk záporos-zivataros jellege, emellett napos időszakokra is számíthatunk. Zivatarok környezetében átmenetileg feltámadhat a szél. Ennek ellenére kora nyárias idő várható, 20-27 fok közötti maximumokkal.

Szombaton is gomolyfelhők zavarják majd a napsütést, ismét több helyen kialakulhatnak záporok, zivatarok, hevesebb zivatarok is lehetnek felhőszakadás, jégeső, viharos szél kíséretében. Hajnalban 11-16 fok várható, míg a legmelegebb órákban 22-27 fokra van kilátás.

Közlekedésmeteorológiai jelentés

Pénteken ismét több helyen találkozhatunk záporok, zivatarok következtében vizes, csúszós utakkal, helyenként hirtelen lecsökkenő látástávolsággal. Az intenzívebb gócok környezetében erős, viharos széllökések csökkenthetik a járművek menetstabilitását. Balesetmentes közlekedést kívánunk!

Orvosmeteorológiai jelentés

Pénteken a változékony idő miatt továbbra is kettősfronti tünetek jelentkezhetnek. Rossz közérzet, alvászavar, fejfájás, migrén egyaránt előfordulhat. Vérnyomás-ingadozás, szédülés, rosszullét elsősorban a keringési rendellenességgel élők körében jelentkezhet. Felerősödhetnek az ízületi fájdalmak, a fülledtség ronthatja komfortérzetünket, valamint légzési nehézségeket okozhat. Fogyasszunk sok folyadékot, étkezzünk vitaminokban gazdagon!

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

KATTINTS! Folyamatosan frissülő időjáráshírek aloldalunkon

Címkék:
időjárás, penzcentrum, időjárásjelentés, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia,