Időjárás: mire számíthatunk ma? (2016.05.24)

Pénzcentrum2016. május 24. 07:59

Sapka? Sál? Rövidgatya? Strandpapucs? Hiába nézel ki az ablakon, mégsem tudod eldönteni, mit vegyél fel ma? Segítünk! Ilyen időjárásra készülj most kedden (2016.05.24).

Nem tudod, mit vegyél fel reggel? Kíváncsi vagy várható-e csapadék, illetve mire számíthatsz, ha autóba ülsz? Esetleg a napi orvosmeteorológiai előrejelzés, pollen és UV helyzet is érdekel? Itt a Pénzcentrum napi időjárásjelentése:

Mutatjuk, milyen időjárásra készülj most kedden (2016.05.24).

36 órás előrejelzés

Kedden többfelé kell készülni záporra, zivatarra, melyeket helyenként felhőszakadás, jégeső kísérhet. Nyugaton, északnyugaton és zivatarok idején erős, viharos lökések kísérhetik az északnyugatira forduló szelet. Nyugaton jelentősen visszaesik a hőmérséklet, helyenként csupán 15-16°C-os maximumokat mérhetünk, míg keleten, északkeleten 20-24°C-ig emelkedik a hőmérséklet.

Szerdán még többfelé lehet eső, zápor, zivatar. Az északias irányú szél többfelé erős lesz, zivatarok környezetében viharos lökésekre is számítani kell. Hajnalban 10 és 15°C között alakul a hőmérséklet. Napközben újra melegszik az idő, az ország nagy részén 21-25°C közötti csúcshőmérsékletekre van kilátás.

Közlekedésmeteorológiai jelentés

Kedden sokfelé kell készülni záporok, zivatarok okozta vizes, csúszós utakra, zivatar környezetében hirtelen lecsökkenő látástávolságra. Többfelé felhőszakadás, jégeső is kísérheti a zivatarokat. Nyugaton, északnyugaton és zivatarok idején erős, viharos lökések csökkenthetik a járművek menetstabilitását, vezessünk fokozott óvatossággal! Balesetmentes közlekedést kívánunk!

Orvosmeteorológiai jelentés

Kedden markáns hidegfront hatását érezhetjük, elsősorban a Dunántúlon jelentős hőmérséklet-csökkenésre készülhetünk, ami növelheti a szívpanaszokat, vérnyomás-ingadozást okozhat. Emellett a görcsös fájdalmak, ízületi és reumatikus panaszok is felerősödhetnek, fejfájás, migrén kialakulhat. A nyárias hőmérséklet megszűnik, többfelé jelentősen visszaesik a hőmérséklet, öltözzünk rétegesen!

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

KATTINTS! Folyamatosan frissülő időjáráshírek aloldalunkon

Címkék:
időjárás, penzcentrum, időjárásjelentés, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia,