Időjárás: mire számíthatunk ma? (2016.05.18)

Pénzcentrum2016. május 18. 07:59

Sapka? Sál? Rövidgatya? Strandpapucs? Hiába nézel ki az ablakon, mégsem tudod eldönteni, mit vegyél fel ma? Segítünk! Ilyen időjárásra készülj most szerdán (2016.05.18).

Nem tudod, mit vegyél fel reggel? Kíváncsi vagy várható-e csapadék, illetve mire számíthatsz, ha autóba ülsz? Esetleg a napi orvosmeteorológiai előrejelzés, pollen és UV helyzet is érdekel? Itt a Pénzcentrum napi időjárásjelentése:

Mutatjuk, milyen időjárásra készülj most szerdán (2016.05.18).

36 órás előrejelzés

Szerdán a hosszabb napos időszakok mellett időnként megnövekszik a gomolyfelhőzet, és elsősorban északkeleten, keleten alakulhat ki elszórtan zápor, az északkeleti csücsökben kis eséllyel zivatar. Az ország nagy részén a nyugati, északnyugati, az Alpokalján a déli, délnyugati szelet kísérhetik élénk lökések. Hajnalban 2-8, délután 16-21 fokra van kilátás.

Csütörtök reggel változóan, helyenként erősen felhős lesz az ég, az ország középső sávjában néhol csepergő eső is előfordulhat. Mérsékelt déli, délkeleti szélre, 4 és 10 fok között minimumokra számíthatunk.

Közlekedésmeteorológiai jelentés

Szerdán elszórtan - elsősorban az ország keleti, északkeleti felén, valamint kora reggel délen - alakulhatnak ki záporok nedves, csúszós útszakaszokat eredményezve. A többfelé élénk nyugati-északnyugati, nyugaton déli-délnyugati szél kissé csökkentheti a járművek menetstabilitását. A naposabb időszakokban vezetés közben érdemes lesz napszemüveget viselni. Balesetmentes közlekedést kívánunk!

Orvosmeteorológiai jelentés

Szerdán sem lesz front felettünk, valamelyest javul a humánmeteorológiai helyzet. Különösen reggel és este a hűvösebb időben azonban növekszik a megfázás veszélye, valamint a kopásos eredetű ízületi fájdalmak is felerősödhetnek. Napközben az előző napoknál már kissé melegebb lesz, a nagy napi hőingás viszont szédülést, vérnyomás-ingadozást eredményezhet. Öltözzünk rétegesen, immunrendszerünk erősítésére fogyasszunk sok zöldséget, gyümölcsöt!

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

KATTINTS! Folyamatosan frissülő időjáráshírek aloldalunkon

Címkék:
időjárás, penzcentrum, időjárásjelentés, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia,