Időjárás: mire számíthatunk ma? (2016.05.17)

Pénzcentrum2016. május 17. 07:59

Sapka? Sál? Rövidgatya? Strandpapucs? Hiába nézel ki az ablakon, mégsem tudod eldönteni, mit vegyél fel ma? Segítünk! Ilyen időjárásra készülj most kedden (2016.05.17).

Nem tudod, mit vegyél fel reggel? Kíváncsi vagy várható-e csapadék, illetve mire számíthatsz, ha autóba ülsz? Esetleg a napi orvosmeteorológiai előrejelzés, pollen és UV helyzet is érdekel? Itt a Pénzcentrum napi időjárásjelentése:

Mutatjuk, milyen időjárásra készülj most kedden (2016.05.17).

36 órás előrejelzés

Kedden reggel a Dunántúlon és délen lehet több felhő az égen, máshol naposabb időre ébredhetünk. A Dunántúlon elszórtan egy-egy zápor előfordulhat. Északnyugaton megélénkülhet az északnyugati szél. A legalacsonyabb hőmérséklet 3 és 8 fok között alakul, de a fagyzugos, szélvédett völgyekben gyenge talajmenti fagy előfordulhat. Napközben a napos időszakokat gomolyfelhők zavarhatják meg, elszórtan futó zápor előfordulhat, erre a legnagyobb esély északon északkeleten mutatkozik, ahol esetleg egy-egy zivatar is előfordulhat. Többfelé élénk lesz a nyugati, északnyugati szél. A csúcshőmérséklet 15 és 19 fok között alakul.

Szerdán sok napsütésre van kilátás, a hosszabb napos időszakok mellett csak néhol alakulhat ki zápor. Az északnyugati, nyugati szél helyenként még élénk lesz. A hűvös, 3-8 fokos hajnalt követően délután 16-20 fok közötti értékeket mérhetünk.

Közlekedésmeteorológiai jelentés

Kedden a hosszabb-rövidebb napos időszakok mellett napközben elszórtan kialakulhatnak záporok, melyek környezetében vizessé, csúszóssá válhatnak az utak. Az északnyugati, nyugati szél továbbra is élénk marad, ami csökkentheti a járművek menetstabilitását. A naposabb időben vezetés közben érdemes lesz napszemüveget viselni. Balesetmentes közlekedést kívánunk!

Orvosmeteorológiai jelentés

Kedden frontmentes időre készülhetünk. Hűvös lesz a hajnal, a kopásos jellegű, valamint ízületi panaszok felerősödhetnek, napközben a nagy hőingás vérnyomás-ingadozást, szédülést, fejfájást okozhat. Szeles lesz az idő, de egyre több napsütés ígérkezik, öltözködjünk rétegesen, könnyen megfázhatunk!

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

KATTINTS! Folyamatosan frissülő időjáráshírek aloldalunkon

Címkék:
időjárás, penzcentrum, időjárásjelentés, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia,