Időjárás: mire számíthatunk ma? (2016.04.25)

Pénzcentrum2016. április 25. 07:59

Sapka? Sál? Rövidgatya? Strandpapucs? Hiába nézel ki az ablakon, mégsem tudod eldönteni, mit vegyél fel ma? Segítünk! Ilyen időjárásra készülj most hétfőn (2016.04.25).

Nem tudod, mit vegyél fel reggel? Kíváncsi vagy várható-e csapadék, illetve mire számíthatsz, ha autóba ülsz? Esetleg a napi orvosmeteorológiai előrejelzés, pollen és UV helyzet is érdekel? Itt a Pénzcentrum napi időjárásjelentése:

Mutatjuk, milyen időjárásra készülj most hétfőn (2016.04.25).

36 órás előrejelzés

Hétfő reggel hűvös, felhős időre van kilátás, kisebb eső, egy-egy zápor északkeleten, keleten és helyenként délen lehet. Az északi, északnyugati szél sokfelé élénk, északkeleten és északnyugaton erős lesz. A hőmérséklet 3 és 7 fok között alakul. Napközben sok felhő lesz még felettünk, és a Dunától keletre eső tájakon helyenként egy-egy zápor is kialakulhat. Többfelé élénk, erős lesz az északnyugati szél. A legmagasabb hőmérséklet 8 és 13 fok között alakul.

Kedd hajnalra mérséklődik a légmozgás és nyugat felől egyre nagyobb területen feloszlik a felhőzet, így hajnalban az északi és nyugati tájakon ismét lehet gyenge fagy. Napközben sok napsütésre van kilátás, a helyenként megnövekvő gomolyfelhőkből pedig elsősorban nyugaton, északnyugaton lehetnek záporok. A szél ismét többfelé feltámad, délután 12-17 fokra készülhetünk.

Közlekedésmeteorológiai jelentés

Hétfőn eleinte délen, majd egyre inkább az ország keleti felén kell esőtől, záporoktól vizes, csúszós utakra készülni. Az északi szél többfelé erős lesz, ez főként a Dunántúlon és északkeleten csökkentheti a menetstabilitást. A jelentős lehűlés koncentrációs zavarokat is okozhat, vezessünk fokozott óvatossággal! Balesetmentes közlekedést kívánunk!

Orvosmeteorológiai jelentés

Hétfőn gyengülő hidegfronti hatásra készülhetünk, emiatt fejfájásra, vérnyomás-ingadozásra, ízületi fájdalmakra egyaránt számítani lehet. A hidegfront mögött lehűlt az idő, öltözzünk rétegesen, a hűvös, szeles időben könnyen megfázhatunk!

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Hójelentés

KATTINTS! Folyamatosan frissülő időjáráshírek aloldalunkon

Címkék:
időjárás, penzcentrum, időjárásjelentés, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia,