Időjárás: mire számíthatunk ma? (2016.03.05)

Pénzcentrum2016. március 5. 07:59

Sapka? Sál? Rövidgatya? Strandpapucs? Hiába nézel ki az ablakon, mégsem tudod eldönteni, mit vegyél fel ma? Segítünk! Ilyen időjárásra készülj most szombaton (2016.03.05).

Nem tudod, mit vegyél fel reggel? Kíváncsi vagy várható-e csapadék, illetve mire számíthatsz, ha autóba ülsz? Esetleg a napi orvosmeteorológiai előrejelzés, pollen és UV helyzet is érdekel? Itt a Pénzcentrum napi időjárásjelentése:

Mutatjuk, milyen időjárásra készülj most szombaton (2016.03.05).

36 órás előrejelzés

Szombaton csapadékmentes időre van kilátás. Elsősorban fátyolfelhők szűrhetik a napsütést, ugyanakkor keleten, északkeleten alacsonyabb szintű felhőkből is több lesz az égen. Feltámad a délies szél, északnyugaton viharos lökések is lehetnek. Hajnalban -2, +4°C-ig csökken a hőmérséklet, délután 10-15°C várható.

Vasárnap reggelre nyugat felől csapadék érkezik, így többfelé kell számítani esőre, záporokra, ugyanakkor a keleti tájakon ekkor még csapadékmentes idő várható. A délies szél sokfelé élénk lehet. A legalacsonyabb hőmérséklet 1 és 8 fok között alakul.

Közlekedésmeteorológiai jelentés

Szombaton csapadékmentes időre, száraz utakra számíthatnak az útnak indulók. Hajnalban ugyanakkor foltokban pára, köd okozhat átmenetileg korlátozott látási viszonyokat. A többfelé élénk, erős, északnyugaton a viharos délies szél jelentősen ronthatja a járművek menetstabilitását. Balesetmentes közlekedést kívánunk!

Orvosmeteorológiai jelentés

Szombaton front nem lesz térségünkben, így kellemes közérzetre számíthatunk. A szeles tájakon azonban az érzékenyek körében erős fejfájás, migrén jelentkezhet. Ugyanakkor a szél csökkentheti hőérzetünket, ezért ajánlott továbbra is a réteges öltözet. Mindezek ellenére, ha tehetjük, kiránduljunk egyet a szabadban.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Hójelentés

Szombaton száraz, enyhe, csapadékmentes időre van kilátás.

KATTINTS! Folyamatosan frissülő időjáráshírek aloldalunkon

Loading...

Címkék:
időjárás, penzcentrum, időjárásjelentés, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia,