Időjárás: mire számíthatunk ma? (2016.03.03)

Pénzcentrum2016. március 3. 07:59

Sapka? Sál? Rövidgatya? Strandpapucs? Hiába nézel ki az ablakon, mégsem tudod eldönteni, mit vegyél fel ma? Segítünk! Ilyen időjárásra készülj most csütörtökön (2016.03.03).

Nem tudod, mit vegyél fel reggel? Kíváncsi vagy várható-e csapadék, illetve mire számíthatsz, ha autóba ülsz? Esetleg a napi orvosmeteorológiai előrejelzés, pollen és UV helyzet is érdekel? Itt a Pénzcentrum napi időjárásjelentése:

Mutatjuk, milyen időjárásra készülj most csütörtökön (2016.03.03).

36 órás előrejelzés

Csütörtök reggelre erősen megnövekszik a felhőzet, többfelé az ég is beborul, és a nyugati, északnyugati tájakon az eső is elered, ugyanakkor az Alpokalja legmagasabb csúcsain átmenetileg havas eső, havazás is előfordulhat. Keleten, délkeleten átmenetileg pára, köd képződhet. A Dunántúlon élénk lesz a szél. A legalacsonyabb hőmérséklet -2 és +4 fok között alakul. Napközben egyre nagyobb terület felett beborul az ég, és a délután második felétől a keleti, északkeleti tájak kivételével egyre többfelé elered az eső, estétől az Alpokalja csúcsain átmenetileg ismét havas esőbe, havazásba válthat át a csapadék. Sokfelé élénk lehet a keleti, északkeleti szél, de nyugaton erős északias széllökésekre is számítani kell. A legmagasabb hőmérséklet általában 7 és 13 fok között alakul, de a nyugaton csak 4-6 fok körüli maximumokra van kilátás.

Péntek reggel erősen felhős, borongós időre ébredhetünk, és többfelé kell még számítani esőre, az Alpokalja csúcsain átmenetileg továbbra is előfordulhat havas eső, esetleg kisebb havazás. A Dunántúlon feltámad az északnyugati szél, nyugaton, északnyugaton viharos lökésekre is számítani kell. A legalacsonyabb hőmérséklet 0 és +6 fok között alakul.

Közlekedésmeteorológiai jelentés

Csütörtökön kezdetben nyugaton, északnyugaton, majd délutántól a keleti, északkeleti tájak kivételével egyre többfelé kell számítani esőtől vizes, csúszós utakra. Hajnalban keleten, délkeleten átmenetileg pára, köd okozhat korlátozott látási viszonyokat. A többfelé élénk keleti, északkeleti, valamint nyugaton az erős északi szél csökkentheti a járművek menetstabilitását. Balesetmentes közlekedést kívánunk!

Orvosmeteorológiai jelentés

Csütörtökön kettősfronti hatás érvényesül, ezért fejfájás, vérnyomás-ingadozás, görcsös panaszok előfordulhatnak. A borongós időben lehangoltak, dekoncentráltak, fáradékonyabbak lehetünk, a szeles tájakon pedig romlik a hő- és komfortérzetünk, illetve nyugtalanság is jelentkezhet. Öltözzünk melegen, rétegesen, ugyanis könnyedén megfázhatunk!

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Hójelentés

Csütörtökön a keleti, északkeleti tájak kivételével többfelé elered az eső, viszont havazás legfeljebb csak az Alpokalja legmagasabb csúcsain fordulhat elő átmenetileg.

KATTINTS! Folyamatosan frissülő időjáráshírek aloldalunkon

Címkék:
időjárás, penzcentrum, időjárásjelentés, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia,