Leállt Ferihegy, nem mentek a gépek reggel

Pénzcentrum2015. november 10. 07:15

Műszaki meghibásodás miatt nem indít járatokat a budapesti Liszt Ferenc repülőtér kedd reggel.

Friss! Elindulnak a reggeli járatok a Liszt Ferenc-repülőtérről

Helyreállították a számítógépes rendszert a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér 2-es terminálján, folyamatosan indulnak a reggeli járatok - közölte reggel 8:30 magasságában az MTI-vel a Budapest Airport Zrt. helyettes szóvivője.

Kurucz László elmondta: megkezdődött a poggyászfeltétel és a járatindítás. A nap folyamán az induló járatoknál előfordulhatnak még késések, illetve a poggyász később érhet célba. A Budapest Airport folyamatosan dolgozik a forgalom helyreállításán - tette hozzá.


A Budapest Airport ma reggeli tájékoztatása szerint a 2-es terminál informatikai rendszerében történt meghibásodás miatt jelenleg nem indulnak járatok, késésekre lehet számítani.

Tisztelt Utasaink! A 2-es Terminál informatikai rendszerében történt meghibásodás miatt a Repülőtér jelenleg nem indít járatokat. Az okozott kellemetlenségért szíves elnézésüket kérjük, dolgozunk a hiba elhárításán

- olvasható a reptér Facebook-oldalán közzétett rövid tájékoztatóban.

Loading...

Arról egyelőre nincs információ, mikor szállhatnak fel a gépek, ezért az utasok türelmét kérik. A Budapest Airport honlapján közzétett információk szerint a késés egyelőre kilenc járatot érint, az eredeti indulási időpont szerint 6 óra és 7.15 között induló járatok közül. Az érintett járatok között van két londoni, valamint egy-egy amszterdami, párizsi, milánói, Tel Aviv-i, eindhoveni, brüsszeli és moszkvai.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Az érkező járatokat fennakadás nélkül fogadják.

A helyszínen a járatát váró kollégánk elmondása szerint bár egyre nagyobb a tömeg, a várakozó emberek még a tájékoztatás hiánya ellenére is nyugodtan viselik a reggeli késést. Több járatnál még semmit sem módosítottak a feltüntetett információkon, míg más járatok indulási idejét fél órákkal tologatják reggel 6 óta. Az utasok azt a tájékoztatást kapták, hogy akinek nincs feladnivaló csomagja, az becsekkolhat, akinek viszont van, annak várakoznia kell.

 

Címkék:
utazás, repülőtér, ferihegy, ferihegy repülőtér, ferihegy járatok,