Kiderült, hol nyaralt Orbán Viktor

Pénzcentrum2015. július 20. 14:01

Facebook-oldalán mondta el a miniszterelnök, hol nyaralt.

Horvátországban töltötte nyári szabadságát Orbán Viktor. A miniszterelnök erről maga számolt be hivatalos Facebook-oldalán hétfőn délben.

Loading...

A Horvát Idegenforgalmi Közösség adatai szerint tavaly 397 ezer magyar, 2,1 millió vendégéjszakát töltött a horvát tengerpartokon.

Az idei év első öt hónapjában a magyar vendégek száma csaknem 28 ezer, a magyar vendégéjszakák száma pedig közel 84 ezer volt. Csak májusban közel 16 ezer magyar turista több mint 50 ezer éjszakát töltött Horvátországban, s mindkét adat több mint 16 százalékos növekedést jelent.

A Magyar Turizmus Zrt. tavaly nyáron publikált felmérése szerint a magyar családok többségének maximum belföldi pihenésre futja. A lakosság mintegy 70 százaléka a határokon innen tervezi a feltöltődést, közülük minden harmadik a Balatont választja. Ráadásul azok sem mennek feltétlenül messzire, akik külföldi utazásra készülnek. A legnépszerűbb úti cél Horvátország, amit Görögország, Olaszország, Románia (Erdély) és Bulgária követ.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

 

Címkék:
utazás, nyaralás, Orbán,