Na ne! Tényleg ilyen meleg lesz a következő napokban?

MTI2015. március 22. 18:34

A jövő héten többször várható eső, helyenként zivatar, emellett erős lesz a szél is, de lehűlés nem várható, több helyen 20 Celsius-fok körüli meleg lehet - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat vasárnap az MTI-vel.

Az országos középtávú előrejelzés szerint hétfőn az ország legnagyobb részén napos időre lehet számítani, csapadék nem lesz. Kezdetben a Tiszántúlon még megélénkül a szél, majd ott is mérséklődik a légmozgás. A legalacsonyabb hőmérséklet általában mínusz 3 és plusz 3 fok között valószínű, a legmagasabb hőmérséklet 10 és 15 fok között alakul.

Kedden túlnyomóan napos idő lesz, de estétől megnövekszik a felhőzet, és ekkor egy-egy zápor is lehet. Megélénkül, több helyen meg is erősödik a szél. A leghidegebb órákban mínusz 2 és plusz 4 fok között, napközben plusz 13 és 18 fok között alakul a hőmérséklet.

Szerdán késő délelőttől egyre többfelé várható eső, zápor. Több helyen megerősödik a szél. A minimumhőmérséklet plusz 1 és 8, a maximumhőmérséklet 13 és 19 fok között valószínű.

Csütörtökön több alkalommal, többfelé kell esőre, záporra számítani, egy-egy zivatar is előfordulhat, emellett a szél is megerősödhet. Dél körül viszont akár hosszabb időre is kisüthet a nap. A legalacsonyabb hőmérséklet 5 és 10, a legmagasabb hőmérséklet 16 és 21 fok között alakul.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Pénteken is többfelé kell esőre, záporra számítani, helyenként zivatar is előfordulhat. A szél erős, a Dunántúlon akár viharos is lehet. Átmeneti időszakokra süthet ki a nap. A leghidegebb órákban 4 és 9 fok, napközben általában 13 és 18 fok közötti, nyugaton viszont 13 fok alatti hőmérséklet várható.

Szombaton és vasárnap is erős, a Dunántúlon viharos lesz a szél. Szombaton többfelé, vasárnap főleg keleten lehet eső, zápor. A legalacsonyabb hőmérséklet szombaton 5 és 12, a vasárnap 4 és 10 fok között valószínű. Napközben szombaton 8-16, vasárnap 10-15 fokig melegszik a levegő - olvasható az előrejelzésben.

Címkék:
utazás, időjárás,