Ilyen idő várható a 8. héten

Pénzcentrum/MTI2015. február 16. 07:56

A 8. héten folytatódik a napsütéses idő. A leghidegebb órákban még többnyire mínuszokra kell készülni, de nappal 10, a hétvégén néhol akár 12 Celsius-fokig is melegedhet a levegő - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Az országos, középtávú előrejelzés szerint a hétfőre virradó éjszaka képződött pára- és ködfoltok a déli órákra mindenütt feloszlanak. Napközben túlnyomóan derült idő várható, csapadék nem lesz. A legalacsonyabb hőmérséklet mínusz 5 és 0, a legmagasabb hőmérséklet plusz 6-10 fok között valószínű.

KATTINTS! Friss időjárás hírek a Pénzcentrum aloldalán

Kedden a Szeged-Komárom vonal mentén eleinte jobbára felhős idő várható, majd lassanként csökken a felhőzet, másutt kevesebb lesz a felhő, több a napsütés. Csapadék nem valószínű. A leghidegebb órákban mínusz 5 és 0 fok között alakul a hőmérséklet, néhol lehet hűvösebb. Nappal plusz 2-7 fokig melegszik a levegő.

Szerdán is többnyire derült lesz az ég, csapadék nem lesz. A minimumhőmérséklet többnyire mínusz 8 és mínusz 2 fok között változik, de néhol hidegebb is lehet. A nappali maximumok plusz 2-7 fok között alakulnak.

Az éjszaka, csütörtök reggel átmenetileg párássá válik a levegő, foltokban köd is képződhet. Csapadék nem lesz. A legalacsonyabb hőmérséklet jobbára mínusz 7 és mínusz 2 fok között várható, de helyenként hidegebb is lehet. A legmagasabb hőmérséklet plusz 3-9 fok között valószínű.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Pénteken hajnalban, reggel párásságra, néhol ködre lehet számítani, de csapadék nem lesz. A minimumhőmérséklet mínusz 5 és 0, a maximumhőmérséklet plusz 4-10 fok között alakul.

Szombaton főként nyugaton, északon lehet néhol kisebb eső, zápor. A Dunántúlon helyenként megerősödik a szél. A leghidegebb órákban mínusz 4 és plusz 2 között alakul a hőmérséklet. Nappal 5-11 fokig melegszik a levegő.

Vasárnap délen változóan felhős lesz az ég, néhol gyenge eső is előfordulhat. Északon kevesebb lesz a felhő, több a napsütés, csapadék nem valószínű. A legalacsonyabb hőmérséklet mínusz 3 és plusz 2, a legmagasabb hőmérséklet 7-12 fok között alakul - olvasható az előrejelzésben.

Címkék:
utazás, időjárás, tél,