Ismét ónos eső eshet Magyarország több pontján

MTI2014. december 11. 16:00

A mai napon felhős időre számíthatunk, ráadásul éjszaka ónosesőre is fel kell készülni az ország egyes részein.

Csütörtökön országszerte sok lesz a felhő, csak rövid napos időszakokra számíthatunk, a keleti határnál borult maradhat az ég, számottevő csapadék nem valószínű. Éjszaka északnyugat felől még nagyobb felhőtömbök érik el az országot, amelyekből elvétve - nagyobb eséllyel az Északi-középhegység és az Észak-Alföld területén - előfordulhat jelentéktelen eső, ónos eső is.

Kattints! A hétvége időjárását a Pénzcentrum időjárás aloldalán érheted el!

Hajnaltól délnyugat felől határozottan csökken a felhőzet, és pénteken az ország legnagyobb részén több órára kisüt a nap. Éjjel a Dél-Dunántúlon és a Dél-Alföldön kiterjedt köd képződhet, ami napközben helyenként csak nagyon lassan szűnik meg. A kezdetben mérsékelt délnyugati szél hajnaltól egyre több helyen megélénkül, napközben a Kisalföldön meg is erősödik.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet többnyire -4, +1 fok között várható. A legmagasabb nappali hőmérséklet pénteken 4, 9 fok között alakul, a tartósan párás, ködös helyeken lesz a hűvösebb.

 

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

 

Címkék:
eső, ónos eső,