Na ne! Havazás, fagyok jönnek a 39. héten

Pénzcentrum2014. szeptember 22. 07:54

A 39. héten szelesebb és hűvösebb lesz az időjárás. Nappal 20 Celsius-fok fölé is emelkedhet a hőmérséklet, de néhol már talaj menti fagy is lehet, míg a hegyekben akár jégdara-, hódarazápor is hullhat - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből.

Hétfőn elsősorban délen és keleten várható további eső, zápor, keleten eleinte egy-egy zivatar. A szél többfelé megerősödik, helyenként viharossá fokozódik. A legalacsonyabb hőmérséklet 12-17, a legmagasabb 16-20 fok között valószínű.

KATTINTS! Friss, folyamatosan frissülő időjárásjelentés a Pénzcentrum aloldalán

Kedden néhány órás napsütés lehet. Szórványosan kialakulhat zápor, a hegyekben jégdara-, hódarazápor is lehet. Az erős északnyugati szelet elsősorban a Dunántúlon és a főváros környékén viharos széllökések kísérik. A minimumhőmérséklet 5-10 fok között valószínű. A nappali maximumok 14-19 fok között alakulnak.

Szerdán túlnyomóan napos, száraz idő lesz. A leghidegebb órákban általában 2-7 fok, néhol talaj menti fagy is lehet. Nappal 14-19 fokig melegszik a levegő.

Csütörtökön kezdetben napos idő várható fátyolfelhőkkel, majd délután északon, éjszaka másutt is megnövekszik a felhőzet, délutántól elsősorban az északi területeken zápor is előfordulhat. A legalacsonyabb hőmérséklet általában 3-8 fok között valószínű, néhol gyenge talaj menti fagy előfordulhat. A legmagasabb hőmérséklet 15-20 fok között alakul.

Pénteken
észak felől csökken a felhőzet, egyre kevesebb helyen fordulhat elő zápor. A szél viszont megerősödik. A minimumhőmérséklet 5-10, a maximumhőmérséklet 14-19 fok között alakul.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Szombaton túlnyomóan napos, száraz időre lehet számítani, a légmozgás is mérsékelt marad. A leghidegebb órákban általában 2-7 fok lehet, néhol ismét előfordulhat talaj menti fagy. Nappal 15-20 fokig melegszik a levegő.

Vasárnap többnyire napos, csapadékmentes lesz az idő. Gyenge marad a légmozgás. A minimumhőmérséklet 5-10 fok között valószínű. A legmagasabb nappali hőmérséklet 17-22 fok között alakul - olvasható az előrejelzésben.

 

Címkék:
utazás, havazás, időjárás, ősz, fagy,