Tízmilliós nyaralás ingyen: így utazza körbe a világot Kapócs Zsóka

Pénzcentrum2014. szeptember 11. 18:00

Egy utazási iroda leszerződött Kapocs Zsókával, így a színésznő valószínűleg ingyen járhatja be a világot. A föld legnépszerűbb országait is érintő luxusnyaralással tízmilliós összeget spórolhat a szépségkirálynő.

Kapocs Zsóka lassan az egész világot beutazza, és luxusszállodákban piheni ki a több hónapos nyaralás "fáradalmait". Legutóbb például a dél-kínai tengerpartról posztolt egy fényképet. Kína előtt a színésznő már járt Ausztráliában, az Egyesült Államokban és Szingapúrban is - írja a Bors.

Mára kiderült, hogy Kapocs Zsókát egy utazási iroda szponzorálja. A színésznő a céggel kötött szerződéssel tízmilliós összeget is spórolhat. A napilap számításai szerint egy dél-kínai körút egy 5 csillagos szállodában akár egymillió forint is lehet. Ha azt is hozzászámoljuk, hogy az elmúlt hónapokban hány hétig, hány kontinensen nyaralt a szépségkirálynő, könnyű kitalálni, hogy többmilliós üzletet köthetett.

Habár Kína és az USA is fent van a világ leglátogatottabb országainak listáján, nem muszáj milliókat költenünk ahhoz, hogy mi is eljuthassunk a legnépszerűbb államok valamelyikébe. A Turisztikai Világszervezet által készített népszerűségi listán például ott találhatjuk Olaszországot, Németországot és Franciaországot is. De ki vezeti vajon a listát? Hova látogattak tavaly a legtöbben? Ebben a cikkünkben ez is kiderül.

Ugyanakkor a távolabbi, egzotikus utazást tervezőknek érdemes arra is figyelni, az adott országban milyen (élet)veszélyes betegségekkel találkozhatsz. Hallottál már péládul az utazók hasmenéséről? Tudod, hogy hol lehet elkapni a csonttöréses lázat? A 4 legsúlyosabb betegségről, amit egy külföldi utazáson kaphatsz el, ITT olvashatsz bővebben!

Címkék:
utazás, nyaralás, külföld, szépségkirálynő,