Hitelből a Szigetre: részletre is vehetsz belépőt

Pénzcentrum2014. augusztus 5. 15:10

Hétfőn kezdődik Magyarország egyik legmeghatározóbb fesztiválja, a Sziget: az idei évtől akár kamatmentes hitelre is megvehetjük a jegyüket - mutatjuk, hogyan.

Jövő héten kezdődik Magyarország egyik legnagyobb nyári rendezvénye, a Sziget fesztivál. Sokan vásárolnak jegyet elővételben, de azoknak sem kell csüggedni, akik nem tudják a teljes jegyárat kifizetni egyben, ugyanis idén először hitelből is megvehetjük a belépőnket.

Hogyan vehetjük meg a jegyünket részletre?

Az idei évben először kötött olyan megállapodást az Auchan és a Sziget, melynek keretében a fesztiválra az áruházak vevőszolgálatain is lehet jegyet váltani, ráadásul az Auchan-kártyának köszönhetően akár részletre is megvásárolhatóak a jegyek.

A jegyvásárláshoz tehát ki kell váltanunk a hitelkártyát, amit egyébként folyamatosan használhatunk, egyéb hitelkártyákhoz hasonlóan - tájékoztatta a Pénzcentrumot az Auchan. Ezzel a megoldással tehát akár "ingyenhitellel" is megvehetjük a belépőnket, csak arra kell figyelni, hogy mindig fel legyen töltve a kártyánk a megadott dátumig. Lényeges, hogy

a jegy ára igazodik a kártyán felhasználható hitelkerethez,

ennek 5-10 százaléka lehet a törlesztőrészlet mértéke, de előtörlesztésre mindig van lehetőség.

A gyakorlatban ez úgy működik, hogy minden hónapban a hitelkártya keretét terhelik a törlesztőrészlettel. Ezt a negatív egyenleget határidőre feltöltve lehet gyakorlatilag ingyenes a felvett kölcsön.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Nem ma kezdődött

Évtizedes múltra tekint vissza, hogy az Auchan óbudai áruháza és a Sziget között - a fesztivál hetében - a látogatók ingáznak. Már az óbudai lakosok is megszokták, hogy egy hétig a fesztiválozóké lesz az áruház és környéke is. Az elmúlt években az áruház termékkínálatát és készletét, a takarításokat és a biztonsági intézkedéseket is az egy hétre megváltozott vásárlókörhöz igazította. Az áruház felkészülten várja mindig a fesztiválozókat (sátrakkal, hálózsákokkal).

Az áruházlánc emellett a lakosság tájékoztatásában is szerepet vállalt: az óbudai áruházban - heteken keresztül a Szigetet megelőzően - fontos és hasznos információkat juttat el a Sziget Szervezőiroda a lakosság számára, naponta több ezer érintett lakost elérve.

Címkék:
hitel, hitelkártya, sziget, auchan,