650 ezerért kínálnak jegyet a Balaton Soundra!

Pénzcentrum2014. július 10. 12:10

Érdekes hirdetés jelent meg szerda este a Balaton Sound fesztivál hivatalos Facebook-oldalán.

"Exkluzív ajánlat: "Tópart VIP-csomag" 4 db VIP bérlettel és szállással, a rendezvény VIP-bejáratától 100 méterre, teljesen felszerelt konyhával, 5 éjszakára szerdától hétfőig!" - ez a hirdetés, és az alábbi kép jelent meg szerda este a Zamárdiban ezen a hétvégén megrendezésre kerülő MasterCard Balaton Sound hivatalos Facebook-oldalán.

A fesztivál honlapja szerint a csomag ára 650 ezer(!) forint.


Érdemes kicsit számolni

Az összeg első hallásra meredeknek tűnik, de érdemes kicsit utánaszámolni. A VIP bérlet darabja 70 ezer forint (ez négy főre számolva 280 ezer), Zamárdiban pedig gyakorlatilag már nem lehet szállást találni - a fesztiválhoz közeli nyaralókért pedig igencsak borsos árat kértek korábban is. A szervezők a kommentekben azt írták, hogy 6-8 fő is elfér a házban. Így a "maradék" 370 ezer forintot 8 főre elosztva a szállásdíj fejenként 46 ezer forintra jön ki - öt éjszakával számolva 9 ezer forint/fő - ez pedig becsléseink szerint nagyjából megfelel a zamárdi - Balaton Sound - szállás-áraknak.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

A fesztiválra egyébként már hetekkel ezelőtt elfogytak a bérletek, napijegyekből is már csak vasárnapit lehet kapni. Az extra szolgáltatást nyújtó VIP-bérletekből azonban még vásárolhat az, aki most indulna Zamárdiba fesztiválozni.

(Címlapkép: Balaton Sound/Mohai Balázs)

Címkék:
utazás, fesztivál, Balaton, balaton sound, jegy,