Hol nyaral Orbán Viktor, hova utazik Gyurcsány, Mesterházy és Rogán?

Pénzcentrum2014. július 7. 09:32

Idén Brazíliától Törökországig, az USA-tól Franciaországig nyaralnak a magyar politikusok, de van, aki a Balatont választja - derül ki a Blikk körkérdéséből.

Orbán Viktor kormányfő egyelőre a brazil focivébére koncentrál, rövidesen indul az utóbbi évek leghosszabb utazására Rióba, az egyik elődöntőt, majd a döntőt fogja megnézni. Egyedül utazik, saját költségén. Ezután szóba jöhet egy családi nyaralás is, ám egyelőre konkrét terveink nincsenek.

Rogán Antal, a Fidesz frakcióvezetője családjával a Balaton partján fog pihenni. Feleségével kettesben három napra Dubrovnikba is szeretnének ellátogatni.

Kósa Lajos, a Fidesz alelnöke Bodrogra megy vízi túrázni, valamint Tokajban tölt el egy hetet, s terveznek egy családi túrát is.

Mesterházy Attila, az MSZP volt elnöke Alsóörsön nyaral majd, de hosszabb útra is készül, meglátogatja egy barátját az Egyesület Államokban is.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke Franciaországban látogatja meg lányát, ahová viszi az egész családot is, valamint Kötcsén pihen majd. Vadai Ágnes a szokásos kéthetes hévízi erősítésre megy.

Bajnai Gordon volt miniszterelnök, mint minden évben, most is nyaral majd Baján a Duna partján, illetve Görögországba is elutazik pihenni - írja a Blikk.

Címkék:
utazás, nyaralás, celeb, parlament, gyurcsány ferenc,