Meddig marad a havazás?

Pénzcentrum2014. január 29. 09:02

Szinte egész Magyarországon havazik, egyedül az ország észak-keleti részén nincs csapadék - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat tájékoztatásából.

Budapesten reggel 7 órakor kezdődött az intenzív havazás.

Az országban mínusz 2 és mínusz 6 fok közötti a hőmérséklet, a Zemplénben van a leghidegebb.

Szerdán többnyire erősen felhős vagy borult lesz az ég, sokfelé várható hószállingózás, havazás. Este délnyugaton elvékonyodik, felszakadozik a felhőzet és megszűnik a csapadék. A változó irányú szél mérsékelt marad.

A legmagasabb nappali hőmérséklet szerdán többnyire +1 és -3 fok, a késő esti -1, -6 fok között várható.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Holnap is lehet még hó

Nyugaton és északon többnyire erősen felhős lesz az ég, elsősorban ott várható elszórtan csapadék: hó, havas eső, eső, ónos eső egyaránt lehet. Délkeleten, keleten ugyanakkor hosszabb időre is kisüthet a nap. A keleti, délkeleti szél többfelé megélénkül, helyenként meg is erősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -3 és -9 fok között alakul, de délnyugaton, délen néhol ennél pár fokkal hidegebb is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet -2 és +2 fok között várható.

Címkék:
utazás, havazás, időjárás, tél,