Elképesztő árak a Hungaroringen: 900 a sör, 800 a virsli

Pénzcentrum2013. július 29. 11:08

Friss fotókat kaptunk a Hungaroring büféinek extrém árairól. A trópusi hőség ellenére nézőcsúccsal zárt a verseny, és valószínűleg a büfések sem jártak rosszul.

A Hungaroring Sport Zrt. tájékoztatása szerint nézőcsúcs született a hosszú hétvégén: csütörtöktől vasárnapig 247 ezer érdeklődő látogatott ki a mogyoródi pályára. A korábbi, 241 ezres rekord 2008-ban született. A vasárnapi futamot 99 ezren követték a helyszínen. A 28. Forma-1-es Magyar Nagydíjat Lewis Hamilton, a Mercedes brit pilótája nyerte.


A rajt-cél győzelmet arató hamiltonon kívül minden bizonnyal a büfések is nyertesei a hétvégének.Ahogy azt pénteki cikkünkben jósoltuk, tovább emelkedtek az egyébként sem alacsony árak. Vasárnapra egy fél literes üdítőért 600 forintot (a literesért "csak" 900-at) kértek, a kolbászból, kifliből és mustárból készülő "hun-dog" 3 ezer forintba került, de klasszikus virslis hot-dogot sem találtunk 800 forint alatt, a gyros pedig 1000 forinttól indult.

Annak is mélyen a zsebébe kellett nyúlnia, aki egy frissítő kávéra vágyott: egy cappuccino vagy egy tejeskávé 750 forintba került. A 4 dl-es csapolt sör a főbejárattal szemben 900 forintba került.

A Forma 1-es relikviákért is tágra kellett nyitniuk a pénztárcájukat a rajongóknak: a hivatalos csapatmezek 24 ezer forintba kerültek, egy logózott sapkáért 9 ezer forintot kértek.

Címkék:
vásárlás, utazás,