Vágyfokozó masszázs, szerelmi bájital Valentinra: készülnek a szállodák

Orosz Márton2013. február 10. 08:03

Évről-évre egyre nagyobb üzletet látnak a kereskedelmi szállásadók a február 14-i Valentin-napban. A szerelmesek ünnepe - illetve az azt követő hétvége - vonzó időpont a romantikus utazásokra, a wellnessre, a kikapcsolódásra. A bónuszos/kuponos cégeknél is felpörögnek a foglalások ezekben hetekben - már a külföldi utak is népszerűek.

Egyértelműen felpörgeti a nem túl erős téli, év eleji forgalmat a magyar kereskedelmi szálláshelyeken a közelgő Valentin-nap. Bár a szerelmesek ünnepe nem számít tradicionális magyar ünnepnapnak, és leginkább az elmúlt évtizedekben, angolszász hatásra épült be a köztudatba, sokan gondolják úgy, hogy ez jó alkalom egy romantikus utazásra, kikapcsolódásra, feltöltődésre, wellness-hétvégére. Sok szálloda épp ezért Valentin-napi csomagajánlatokkal, kedvezményekkel, extra szolgáltatásokkal készül a jövő hétre, elsősorban a csütörtöktől, péntektől kezdőd, és vasárnapig tartó időszakra.

Vágyfokozó masszázs, szerelmi bájital

Valentin-napi l'amour néven hirdetett csomagot a hévízi Natur Med Hotel Carbona. Mint azt a szállodától megtudtuk, bár nem ez a csomag a legkelendőbb akciós ajánlatuk, több foglalás is érkezett már rá, és a következő napokban is számítanak érdeklődésre. A csomag tartalmazza a szállást két éjszakára, félpanziós ellátással, a fürdőrészleg korlátlan használatát is, sőt, a romantikázó vendégeket még koncerttel is várják.


Jövő hétvégére 70 százalékos a foglaltság a mezőkövesdi Nefelejcs Hotelben, a legtöbben a Valentin-napi csomagot keresik ezekben a napokban - mondta el a Pénzcentrum.hu-nak Bán Szabolcs értékesítő. Az akciós ajánlatban a félpanziós ellátás mellett szerelmi bőségtállal és bájitallal, valamint vágyfokozó masszázzsal is várják a vendégeket. Az eddigi foglalások alapján elmondható, hogy elsősorban 25-45 év közötti párok keresik a romantikus ajánlatot, sokan ezzel ajándékozzák meg párjukat.

A közösségi vásárlók is utaznak ilyenkor

A Bónusz Brigád közösségénél is érezhető a Valentin nap közeledtével egyfajta boom az utazás ajánlatok iránt. Sokan lepik meg párjukat, utaznak el kettesben romantikázni és ehhez a közösségi vásárló oldalakon találnak megfelelő utazási ajánlatokat. Leginkább a páros utakat, és főként az olyan szálláshelyeket keresik, amik vagy fekvésüknél, vagy felszereltségüknél fogva alkalmasak romantikus időtöltésre - mondta el lapunknak Schmidt Richárd, a Bónusz Brigád kereskedelmi igazgatója. Számos ajánlatukban található olyan extra, ami kimondottan a Valentin nap miatt került a csomagajánlatba, ilyenek például a gyertyafényes vacsora, korlátlan spa használat, ajándék prosecco, masszázs, vagy kétfős hajókirándulás.

A Bónusz Brigád ajánlatai közül ilyenkor is népszerűek az amúgy is kedvelt vizes belföldi üdülőhelyek, Hajdúszoboszló, Hévíz, Balaton part (például Hotel Ramada 4*). Külföldi lehetőségek közül pedig ebben az időszakban jelenik meg több prágai ajánlat, és kimondottan a Valentin nap miatt két velencei ajánlat is (ehhez tartozik a hajókirándulás Murano szigetére). Akiknek a romantika mellett az aktív pihenés is fontos, a Magas Tátrába szóló síeléssel egybekötött ajánlatot tudják választani.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

A Kupon Világ is készült a Valentin-napra, számos ajánlatot készítettek elő, amelyek a következő napokban válnak majd elérhetővé - mondta el lapunknak Shehryar Piracha, a Kupon Világ ügyvezetője. Az utazási ajánlatok közül a legtöbb hétvégi utazás, például prágai hétvége. Már most több száz kupont adtak el ezekre a napokra, az előbb említett prágai hétvége is százas nagyságrendben fogyott eddig.

Az ügyvezető szerint a vevők a romantikus és wellness hétvégéket keresik leginkább, így a cseh főváros mellett Hévíz is nagyon népszerű. A Kupon Világ tapasztalatai szerint készülnek a szállásadók speciális csomagokkal erre az alkalomra, például a Gellért fürdő is speciális, Valentin napi ajánlattal rukkolt elő: csomagjukban privát fürdőzési lehetőség, külön szauna és pezsgőzés szerepel.

Címkék: