Elfolyik az X-Faktor esélyesének pénze? Minden héten fizet

Pénzcentrum2012. december 8. 13:07

Hatalmas anyagi áldozatot hoz Oláh Gergő, hogy olykor-olykor láthassa a családját.

Az X-Faktor egyik legnagyobb esélyese már hosszú hónapok óta a Nógrád megyei településtől több, mint száz kilométerre lakik Budapesten társaival, míg neje, Niki, és gyermekei otthon maradtak. A família pénzügyi helyzete pedig nem túl rózsás, hiszen az énekes korábban közmunkából élt. Niki mégis sokszor megveszi a majd' ötezer forintba kerülő jegyeket, hogy együtt lehessenek néhány órácskára - írja a Blikk.

Karancslapujtő büszkesége, a mentorokat és a közönséget hétről-hétre elvarázsoló Oláh állítja, annak idején felkészültek arra, hogy az x-faktoros szereplése bizony komoly anyagi áldozatokat követel majd a családtól.

Valószínűleg nem lesz olcsóbb

Az elmúlt hetekben a figyelem középpontjába kerültek az utazási kedvezmények. Ennek kapcsán Giró-Szász András kormányszóvivő kifejtette, hogy ma Magyarországon különböző jogosultságokkal 7 millióan utaznak kedvezményesen. Ilyen máshol Európában nincs - mutatott rá.

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium álláspontja az, hogy a 65 év felettiek esetében, a 6 év alatti kisgyermekek esetében, a fogyatékkal élők és kísérők esetében, valamint diákok számára a kedvezmények megtartása jogszabályi szinten indokolt - magyarázta a kormányszóvivő.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Az NGM most azon dolgozik, hogy a tervek hogyan egyeztethetők össze a Széll Kálmán Tervben megfogalmazott elvárásoknak - tette hozzá. Azt is elmondta, hogy a tárcának nehezebb dolga van a nemzetközi szervezetek elvárásaival, mivel nem fogalmaztak meg konkrétumokat a nemzetközi szervezetek eddig.

Címkék: