Az olcsó jegyek már el is fogytak a horvátországi partyfesztiválra

Orosz Márton2012. november 15. 18:13

Ma kezdődött el a jágyárusítás a 2013-as Hideout fesztiválra. Bár a horvátországi rendezvény csak júliusban kerül megrendelésre, az érdeklődés már most hatalmasnak bizonyul.

A szervezők a Pénzcentrum.hu-t arról tájékoztatták, hogy a mai nappal elindult a jegyértékesítés a 2013-as Hideout fesztiválra. A szervezők lapunk kérdésére megerősítették, hogy a legolcsóbb, ún. Early Bird jegyek már el is fogytak, mindössze néhány óra alatt, így már csak a 114 fontos (40 ezer forint) belépőkből vásárolhatnak az érdeklődők.


A horvátországi Pag szigetén megrendezésre kerülő fesztivál méretén ugyanakkor nem változtatnak: a korábbi tájékoztatás szerint belépőkből sem értékesítenek többet, mint tavaly, így próbálják megőrizni a rendezvény családias - már amennyiben erről egy 10 ezer fős esemény kapcsán beszélhetünk- jellegét.

A csütörtökön bejelentett fellépők között az elektronikus zene legnagyobb, legaktuálisabb nevei szerepelnek. A hírek szerint a 2013-as Hideouton fellép többek között a Modeselektor, a Pendulum, Jamie Jones, Loco Dice és Damian Lazarus is.

Címkék: