A Szigeten sem kell lemaradnod az olimpiáról

MTI2012. augusztus 6. 19:57

Egy 24 négyzetméteres, hatalmas kivetítőn követhetik az olimpia eseményeit az érdeklődők a 20. Sziget fesztiválon - közölte a rendezvény szóvivője hétfőn.

A közlemény szerint külön sátor áll a rendelkezésére azon érdeklődőknek, akik a fesztivál ideje alatt is követni szeretnék az idei nyári olimpiai játékokat. A Sziget Olimpiai Szurkolói Klubjában a közvetítések mellett pódiumbeszélgetéseken is részt vehetnek az érdeklődők. A egyik beszélgetésen például Szilágyi Áron olimpiai bajnok kardvívó is jelen lesz - fűzték hozzá.

A fesztivál területén található sportközpontban számos sportágban kipróbálhatják magukat a látogatók: lesz kispályás focibajnokság (telepített füvön), strandröplabda, strandfoci, strandkézilabda, streetball, asztalihoki, asztalitenisz és tollaslabda.

Az érdeklődőknek ingyenes sportszerkölcsönzést biztosítanak, és igénybe vehetik az öltözőket, illetve a telepített zuhanyzókat - fűzték hozzá.

A Szigetre látogató különféle nációk számára fontos olimpiai eseményekre külön közösségi programokkal készülnek a fesztivál szervezői, a helyszínen pedig számos hazai sportszövetség képviselteti magát, mint például a Műegyetemi Evezős Egyesület, a Magyar Rögbi Szövetség, a Magyar Kézilabda Szövetség, a Magyar Asztali Jégkorong Szövetség, a Magyar Táncsport Egyesület, a Rave Dance Sporttáncegyesület, a Diamond Sportegyesület és Harcművészeti Iskola - olvasható a közleményben.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

 

Címkék: