Kiderült, melyik a legjobb étterem Magyarországon

Pénzcentrum2012. január 23. 18:07

Január 19-én immár hetedik alakommal adták át az Év Étterme díjat. A tavaszi első forduló során a nemzetközi éttermi választékot is jól ismerő, szakértőkből álló zsűri először a 100 legjobbnak ítélt hazai helyet választotta ki, majd a Dining Guide étteremkalauz szakmai zsűrije kiemelte közülük a TOP 10 illetve a TOP 20 éttermet.

Magyarország TOP 10 étterme közül a Gerbeaud ház étterme, az Onyx, a Michelin-csillag és a 2 Gault Millau sapka mellé begyűjtötte a Friedrich Wilhelm Raiffeisen díjat, ezzel kiérdemelve az Év Étterme címet.

A vidék kedvenc étterme a balatonszemesi Kistücsök étterem lett, Budapest kedvenc étterme a Mák Bisztró, a Közép-Kelet-Európa legjobb éttermének járó díjat pedig a szlovén Pri Lojzetu nyerte el.

Magyarország TOP 10 étterme, a DDining Guide 2011-es listája szerint:

Costes
Babel Delicate
Chateau Visz
Onyx
Fausto's
Nobu
Bock Bisztró
Csalogány 26
Mák
67

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

 

Címkék: