Ezek a vonatok nem közlekednek szilveszterkor

Pénzcentrum2011. december 27. 14:30

A mai naptól a megszokott menetrend szerint közlekednek a személyszállító vonatok - hívja fel a figyelmet a MÁV-START Zrt. Tájékoztatásuk szerint a szilveszteri és az újévi közlekedési rendben sem lesz változás; minden nap a meghirdetett menetrend lesz érvényben.

A közlekedési rendről az utasok indulás előtt érdeklődhetnek a MÁV-START Zrt. telefonos ügyfélszolgálatán, a helyi tarifával hívható MÁVDIREKT vonalon a 06 (40) 49 49 49-es telefonszámon, vagy tájékozódhatnak a személyszállító vasúttársaság weboldalán, az ELVIRA menetrendi keresőben.

A társaság ugyanakkor felhívja az utasok figyelmét a közforgalmú menetrendben és az internetes ELVIRA keresőben a 30-36 közötti kódokkal megjelölt vonatokra, amelyek - az elmúlt évekhez hasonlóan - az ünnepi időszakban különböző napokon a csökkenő utazási igényeknek megfelelően nem közlekednek, illetve a 39-es kóddal jelöltekre, amelyek a két ünnep között közlekednek.

A pénztárak előtti sorban állás elkerülése érdekében a személyszállító vasúttársaság azt javasolja, hogy az utazók vagy elővételben vásárolják meg menet-, illetve helyjegyeiket, vagy vegyék igénybe az internetes jegyvásárlást és nyomtassák ki otthon menetjegyüket.

 

Címkék: