Így változik a BKV és a MÁV menetrendje a hétvégén

Pénzcentrum2011. április 21. 15:02

A húsvéti ünnep ideje alatt a várhatóan megnövekvő utasforgalom zavartalan kiszolgálásának érdekében módosított menetrend szerint közlekednek a személyszállító vonatok - tájékoztatta lapunkat a MÁV-START Zrt.

A MÁV-nál így április 24-én, vasárnap ünnepnapi, április 25-én, hétfőn vasárnapi menetrend lesz érvényben.

A tavaszi szünet többi napján a megszokott menetrend szerint közlekednek a vonatok.

A közlemény szerint a MÁV-START Zrt. a legnagyobb utasforgalmat lebonyolító vonalakon - az igényekhez és lehetőségekhez igazodva - a kényelmesebb utazás érdekében a vonatok szerelvényeit megerősítve, több járművel közlekedteti.

A személyszállító vasúttársaság az eddigi tapasztalatai alapján javasolja kedves utasainak - a pénztárak előtti sorbanállás elkerülése érdekében - a menetjegyek, pót- és helyjegyek elővételi megváltását, vagy az internetes jegyvásárlás igénybevételét.

Így lesznek nyitva a boltok a hosszúhétvégén: KATTINTS!

A BKV járatai a húsvéti ünnepek alatt mind vasárnap, mind hétfőn a munkaszüneti napokon érvényes menetrend szerint közlekednek - tájékoztatta lapunkat a BKV Zrt.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Mind vasárnap, mind hétfőn (április 24-én és 25-én) járataink a vasárnap és munkaszüneti napokon érvényes menetrend szerint közlekednek. Azok az autóbuszok, amelyek menetrendjük szerint érintik valamelyik bevásárlóközpontot, az áruházak zárva tartása miatt e két napon nem állnak meg ezekben a megállókban.

Április 21-én, csütörtökön az iskolaszüneti munkanapon, 22-én, pénteken az iskolaszüneti pénteki napokon, 23-án, szombaton a szombati napokon, 24-én és 25-én, vasárnap és hétfőn a vasárnapokon illetve állami ünnepnapokon, 26-án, kedden az iskolaszüneti munkanapokon érvényes menetrend szerint közlekednek a BKV Zrt. járatai. Április 27-étől, szerdától ismét a tanítási időszakban érvényes menetrend lép életbe.

 

Címkék: