Így változik a vonatok menetrendje a hétvégén

Pénzcentrum2011. március 17. 19:02

A munkáltatókra és az általuk foglalkoztatottakra kiterjedő rendelet értelmében a naptár szerinti munkarendtől eltérve március 19-én, szombaton pihenőnap helyett munkanap lesz. A megváltozott munkarend érinti a személyszállító vonatok közlekedési rendjét is.

A MÁV-START Zrt. közlése szerint változik a vonatok közlekedési rendje a munkanap-áthelyezés miatt. A közlemény értelmében március 18-án, pénteken munkanapi,március 19-én, szombaton pénteki menetrend lesz érvényben. Március 20-án, vasárnap már a megszokott, vasárnapi menetrend szerint közlekednek a személyszállító vonatok.

A módosított közlekedési rendről érdemes tájékozódni a társaság honlapján található ELVIRA menetrendi keresőben, a közforgalmú menetrendkönyvben, illetve a helyi tarifával hívható MÁVDIREKT vonalon.

A pénztárak előtti sorbanállás elkerülése érdekében javasolja a személyszállító vasúttársaság az utasainak, hogy a menetjegyüket váltsák meg elővételben, illetve vegyék igénybe az internetes jegyvásárlás lehetőségét a társaság weboldalán keresztül.

 

Címkék: