Videó! Erőgéppel lopják a köztársasági elnök Ferrariját a lázadók

Pénzcentrum2011. január 21. 14:32

A borsos árcédula kiegyenlítésekor aligha hitte Zine el-Abidine ben Ali, Tunézia elüldözött köztársasági elnöke, hogy a sárga luxusautója erre a sorsra jut. A Málta szigetére menekült 74 éves elnök garázsát egykor ékesítő Ferrari 599 GTB Fiorano a tüntetők kezére került, akik egy villás munkagéppel felemelve hurcolták el az elnöki rezidenciából.


Zine el-Abidine ben Ali

Zine el-Abidine ben Ali, az észak-afrikai ország második köztársasági elnöke 1987. november 7-től 2011. január 14-ig töltötte be a tisztséget.

Az országban elszabaduló indulatok hatására kibontakozó zavargások következtében kénytelen volt minden vagyonát hátrahagyva elmenekülni Tunéziából.

Egy holland csatorna beszámolója a fosztogatásról:

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

A mesés díszítéssel és gyönyörű panorámával rendelkező házát felforgatták és kifosztották a tüntetők, ekkor kaparintották meg az elnök Ferrariját is. A jármű kulcsait azonban nagy valószínűséggel nem találták meg, mivel azt egy villás emelőgéppel szállították el az elnöki rezidenciáról.

Címkék: