A Forma-1-be is szállít a magyarokat tucatszámra kirúgó cég

Pénzcentrum2010. november 24. 13:02

Mint arról a tegnap a Pénzcentrum.hu is beszámolt az év végén megszünteti a tiszaújvárosi gyárában a termelést és szélnek ereszti a dolgozókat a holland-svéd érdekeltségű AkzoNobel. A több autó- és repülőgép gyárnak, valamint a McLaren Forma-1-es csapatának is szállító festékgyártó cég forradalmi megoldást kínál az autók karosszériáját rondító karcolások eltávolítására.

Kevés bosszantóbb érzés van annál, mint amikor megpillantunk egy ronda karcolást a gyönyörű fényezésű autónk karosszériáján. Az esztétikai hibák kijavítása a fényezés kijavításával nem igazán nevezhető pénztárcakímélő megoldásnak, ráadásul nem is mindig tökéletes a végeredmény.

A körülbelül száz magyart az év végén elbocsátó vállalat a StickerFix ragasztólapok segítségével pofon egyszerű, tartós és filléres megoldást kínál az ilyen jellegű sérülések orvoslására. Az autó színkódjával megegyező ragasztólapok felhelyezése előtt javasolt az érintett felület megtisztítása, a makacsabb, olajos szennyeződések esetén a gyártó alkoholos tisztítást javasol.


A felületet hagyjuk megszáradni, majd helyezzük el a lapocskát a karcoláson és az ujjainkkal nyomjuk ki alóla a légbuborékokat. A gyártó szerint ez a megoldás sokkal olcsóbb és hatékonyabb, mint a korábban csodatermékként piacra dobott karcolás-eltávolító filctollak.

 

Címkék: