Az olaszoknak a horoszkóp is Budapestet ajánlja

Pénzcentrum2010. augusztus 31. 15:02

A Magyar Turizmus Zrt. olaszországi külképviseletének közreműködésével egy igen érdekes aspektusból ajánlják Magyarországot mint turisztikai desztinációt.

A horoszkópok szerelmesei az Astrella speciális horoszkóp újságban több oldalon keresztül ismerkedhetnek Budapesttel. A cikkben Budát az elegáns Naphoz hasonlítják, míg Pest megfelelője a Hold.

Mindezek mellett a nyári utazási főszezonban úti célokat is ajánlanak a különböző csillagjegy szülötteinek. A Nyilasnak például egy magyarországi utat javasolnak az asztrológusok, Ausztrália és Madagaszkár mellett.

A Magyar Turizmus Zrt. olaszországi külképviselete a kulturális turizmus mellett kiemelt termékként népszerűsíti az egészségturizmust. Ennek köszönhetően az utóbbi években egyre népszerűbbek a magyarországi termálfürdők az olaszok körében.

Olyannyira, hogy a Tripadvisor (utazási közösségi honlap) által készített felmérés szerint az olaszok által legkeresettebb európai egészségturisztikai desztinációk között az előkelő 2. helyen található Budapest, míg világviszonylatban az 5 legkeresettebb egészségturisztikai desztináció között Phuket, Bangkok és Isztambul mellett szerepel fővárosunk.

Címkék: