BKV-val idén is könnyebb lesz kimenni a Szigetre

Pénzcentrum2010. augusztus 9. 14:32

A BKV Zrt. mindent megtesz annak érdekében, hogy a Sziget Fesztivál idején mindenki kényelmesen utazzon járatainkon, akár rendszeresen használja azokat, akár koncertre készül. 2010-ben augusztus 11. és 16. között várja a látogatókat a Sziget, programok azonban már 9-10-én is vannak. A fesztivál helyéhez legközelebbi HÉV-megállóhely a Filatorigát - tájékoztatta lapunkat a BKV Zrt.

Mivel a Sziget Fesztivál idején jelentősen megnő az utasforgalom a Szentendrei HÉV vonalán, a vonatok a megszokottnál hosszabb, 6 kocsis szerelvényekkel, és gyakrabban járnak. A Sziget idején, azaz 11-én éjszakától 16-ig a Batthyány tér és Békásmegyer között éjjel is lehet a HÉV-en utazni. Az érvényes menetrendről a megállóhelyeken tájékozódhatnak az utasok.

Augusztus 9-től 16-ig sűrített menetrend szerint közlekedik az 1-es villamos.

Augusztus 10-re virradó éjszakától 16-ig - a várhatóan megnövekedő utasforgalom miatt - a 901-es vonalán szóló járművek helyett csuklós autóbuszok közlekednek, változatlan menetrend szerint. A 937-es autóbusz vonalán pedig szintén közlekednek csuklós járművek, a vonali sajátosságok miatt azonban erre csak részben van lehetőség.

A BKV is készül az Úszó EB-re - Kattints!

Címkék: