Kártyával is fizethettek a Balaton Sound fesztiválozói

Pénzcentrum2010. július 12. 15:02

Strandhangulat, balatoni naplemente, minőségi szolgáltatások és világsztárok hosszú sora - ezek a Heineken Balaton Sound legfontosabb összetevői. Negyedik alkalommal is majd' kilencvenezren érkeztek a Balatonpart legrangosabb fesztiváljára.

A már megszokott szolgáltatások mellett idén is találkozhattunk számos újítással. Az egyik előremutató innováció a fesztiválpiacon világszerte elsők között tesztelt kártyás fizetési rendszer. Eszerint egy ingyen kapott kártyára a fesztivál területén több ponton lehetett pénzt feltölteni, mellyel egyszerűbbé vált a vásárlás a fesztivál több pontján.

Mint ahogy Gerendai Károly, a Sziget főszervezője elmondta: "ezzel a szisztémával még komfortosabbá válhatnak a fesztiválok, kevesebbet kell sorban állnia a vendégeknek, nem kell a visszajáró pénzzel húzni az időt. A tervünk az, hogy a jövőben ezt a rendszert más fesztiváljainkon tökéletesítsük."

Fülöp Zoltán és Lobenwein Norbert, a Heineken Balaton Sound főszervezői rendkívül sikeresnek értékelték az idei eseményt, hiszen annak ellenére, hogy az elhúzódó válság hatására kevesebbet költenek az emberek szórakozásra, a látogatószám megközelítette a tavalyi csúcsot. Magyarország leglátogatottabb vidéki eseményére itthonról és külföldről 88 ezren utaztak Zamárdiba.

A fesztiválhangulat augusztusban a Szigeten folytatódik.

Címkék: