Elbukott a Suzuki a rendőrségi közbeszerzésen, íme a befutó

Pénzcentrum2010. július 8. 11:02

Hazánk egyik vezető flotta- és gépjárműkezelője, a LeasePlan Hungária Zrt. nyerte el az Országos Rendőr Főkapitányság 250 darab új gépjárműjének kezelésére és finanszírozására kiírt közbeszerzési pályázatot.

A 2010. januárban kiírt flottabérlet tárgyú közösségi, hirdetmény közzétételével indított tárgyalásos közbeszerzési eljárás eredményeképp a LeasePlan kezeli és finanszírozza a rendőrség megújuló járműparkjának egy részét.

A gépkocsik átadására két ütemben kerül sor. Az első ütem részeként június 30-án, 103 db Skoda Octaviát vettek át az ORFK képviselői a BM Heros telephelyén. A maradék 147 Skoda Octávia átadásra várhatóan 2010. július 15-én kerül sor.

A flottához tartozó új gépkocsikat országos szinten használják majd a rend őrei.

A holland anyavállalattal rendelkező LeasePlan piacvezető flotta- és járműkezelő. Leányvállalataival mind az öt földrészen, több mint 30 országban van jelen. Mára 6000 alkalmazottat foglalkoztat világszerte, összesen 1,3 millió járművet és 13,6 milliárd euró értékű lízingportfoliót kezel. A LeasePlan 1994-en kezdte meg magyarországi működését, mint gépjárműflotta kezelő vállalat. Mára hazánkban közel 9.000 autóval és 380 ügyféllel rendelkezik. A vállalat fő tevékenységei az operatív lízing (más néven a tartós bérlet) és a flottakezelés. Ügyfelei között olyan jelentős cégeket találunk, mint például a MOL és az IBM. Az eltelt több mint 10 év során a LeasePlan Magyarországon is fenntartotta piacvezető szerepét, hiszen a hazai gépjárműpark lízing és kezelés piacának közel egyharmadát birtokolja.

Címkék: