EXIT Fesztivál: Újvidék teltházzal üzemel

Orosz Márton2010. július 7. 17:32

Gyakorlatilag elfogytak az online lefoglalható szálláshelyek Újvidéken: a holnap kezdődő EXIT Fesztivál látogatóinak azonban lesz még lehetősége szállást találni.

Minden jel szerint elfogytak az online lefoglalható szálláshelyek Újvidéken. A holnap kezdődő (és hétfő reggelig tartó) EXIT Fesztivál több tízezer látogatója közül sokan már hónapokkal ezelőtt lefoglalták a kiadó apartmanokat, hostel-szobákat, de az interneten hirdetett magán-szálláshelyeken sem igazán lehet már szabad ágyakat találni.

A szerbiai fesztiválra indulóknak azonban nem kell kétségbe esniük, hiszen információink szerint a helyszínen több száz szabad szálláshelyet találhatnak majd. Sokan ugyanis nem hirdetnek a világhálón, hanem a pályaudvaron, vagy a fesztivál bejáratának környékén keresnek alkalmi bérlőket. A magán-szálláshelyeken kívül a helyszínen hostelek, kollégiumi szobák foglalására is lesz lehetőség, az árak információink szerint 15-20 euró/fő/éj környékén mozognak majd.

A rendezvényhez természetesen kemping is kapcsolódik majd, mely nagyjából 7000 forintnak megfelelő szerb dinárért vehető igénybe.

Címkék: