80 milliós verdát kapott sofőrrel a celebpalánta

Pénzcentrum2010. június 15. 16:58

Gyermeknevelésével kapcsolatban kapott éles kritikákat a világ egyik legismertebb rappere Puff Daddy, amiért a sztár a világ egyik legdrágább luxusautójával kényeztette el a még csak 16 éves fiát.

Nem mindennapi születésnapi ajándékkal lepte meg idén év elején a P. Diddiy és Puff Daddy néven ismert Sean Combs világhírű rapper a lassacskán saját jogán is sztárrá érő 16 éves csemetéjét, Justin Dior Combs-t. A gyermek egy 360 ezer dollár (nagyjából 82,5 millió forint) értékű ezüst színű Maybach kocsit kapott ajándékba, melyhez a gondos szülő sofőrt is felfogadott, mivel a fiúnak még nincsen jogosítványa.

A kocsiról: Pár éven belül leáll a Maybach gyártása

Az ajándék miatt a sztárt számos támadás érte. A vádak szerint a rapper túlságosan elkényezteti a gyermekét. Diddy egy nemrégiben sugárzott TV interjúban utasította vissza rosszindulatú nyilatkozatokat.

Azt ajándékozok a gyerekemnek, amit csak akarok, és ehhez senkinek semmi köze - hangoztatta a rapper. Amikor a riporter pedig azt a kérdést feszegette, hogy csapongó életvitelű sztár rossz példával jár a rajongói előtt például azzal, hogy három különböző nőtől összesen hat gyermeke született, a híresség úgy felelt, hogy minden gyerekéről rendesen gondoskodik, és a legjobb iskolákba járatja őket.

Címkék: