Kolbász és rockzene a StarGarden fesztiválon

Orosz Márton2010. június 5. 14:02

A hétvégén a Népstadion kertben lépnek fel a nemzetközi és hazai zenei élet nagy legendái. Tegnap kiváló hangulatot, boldogan pálinkázó és csülköző negyveneseket találtunk a Szigetesek legújabb rendezvényén.

Gerendai Károly, a Sziget Szervezőiroda ügyvezetője korábban úgy fogalmazott, hogy a StarGarden elsősorban az idősebb generációt, a fesztiválozó fiatalok szüleit célozza meg. "Felidézni egy korszak szellemét, az úgynevezett nagy generációt, ezt szeretnénk elérni" - fűzte hozzá.

A fesztivál a neves zenészek mellett minőségi borokat, zamatos pálinkákat és ízes ételeket is kínál. A Pénzcentrum helyszíni tapasztalata szerint az első nap a manglaicazsíros-kenyerek, a csülkök, a különböző kolbászok és a kézműves sajtok aratták a legnagyobb sikert. Italok közül -a minőségi borok mellett- természetesen a sör és a pálinka fogyott legjobban.

A StarGardenen nagyszabású adománygyűjtés is indul: a Magyar Televízió ma esti karitatív műsorában elárverezik ismert magyar és külföldi zenészek tárgyait, a budapesti StarGarden fesztivál pedig minden belépőjegy árából ezer forintot ajánl fel azokat segítve, akiknek a lakhatása került veszélybe a közelmúlt árvizei miatt.

 

Címkék:
népstadion,