Fellendülésre számít a Pappas - Új telephely nem csak Merciknek

Pénzcentrum2010. április 14. 12:32

A Pappas Auto Magyarország Kft., az egyik legnagyobb magyar gépjármű-kereskedelmi vállalat, április 17-én új telephelyet nyit Debrecenben, amelyet azzal a céllal hoztak létre, hogy innen szolgálják ki a kelet-magyarországi piacot.

A Mikepércsi úton található gépjárműközpontban, amelyet a Pappas idén januárban vásárolt meg, több mint 100 millió forintos beruházással új értékesítési területet, szervizállomást, irodákat és szociális kiszolgáló egységeket létesítettek. A megnyitó után a Pappas Auto Magyarországon már hat ponton található meg: a vállalat két budapesti telephely mellett, Székesfehérvár, Pécs és Szeged után immár a cívisvárosban is önálló teleppel rendelkezik.


A tavalyi piaci nehézségek után idén a helyzet stabilizálódására, a későbbiekben pedig már fellendülésre számítunk, mind a személygépkocsik mind pedig a haszonjárművek értékesítésében. Ezért hoztuk létre Debrecenben kelet-magyarországi telephelyünket - fogalmazott Friedrich Lixl ügyvezető igazgató azon a sajtóbeszélgetésen, amelyet szerdán tartottak a debreceni autóház megnyitásának alkalmából.

Új márkák a Pappas kínálatában

A Pappas Auto a magyar személygépjármű-piacon a Mercedes-Benz, smart, Chrysler, Jeep, Dodge, Kia és Mitsubishi márkákat értékesíti. Ezt a kínálatot egészítik ki január óta a Fiat modelljei. Debrecenben az ügyfelek a Mercedes-Benz és a Fiat személyautói, a haszonjárművek körében pedig a Mercedes-Benz és a Fiat Professional modelljei közül választhatnak, illetve ezeket szervizelik az új telephelyen.

Az újonnan értékesített Mercedes-Benz és Fiat személygépkocsik számára 2+2 éves garanciát kínálnak. Ezt StarGarancia elnevezésű garanciahosszabbítási szerződésekkel ki lehet egészíteni, így a tulajdonosok hosszú évekig nyugodtak lehetnek autójuk állapota felől.

Mercedes-Benz: bemutatták az SLS AMG és az E-kabrió modelleket

A debreceni sajtóbeszélgetés keretében Magyarországon első ízben mutatták be a Mercedes-Benz tuning-vállalatánál megálmodott, könnyűfém szerkezetű szuper-sportautót, az SLS AMG modellt. A szárnyként felfelé nyíló ajtókkal, retro stílusban tervezett karosszériában modern sportautó rejtőzik, amelynek 6,3 literes erőforrása 571 lóerőt ad le. Az elegáns sportkocsi 3,7 másodperc alatt gyorsul százra, s végsebessége 317 km/h. Az SLS Mercedes induló ára 54.470.000 forint.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 


A meghívottak megcsodálhatták a Mercedes-Benz új E-osztály kabrióját is. A "fedetlen" járművet a világon egyedülálló rendszerek teszik kényelmesebbé: az AIRCAP és az AIRSCARF az utasoknak nagy sebességnél és az enyhébb téli napokon is biztosítják a kabriózás élményét. Az AIRCAP "sapkát" helyez az autóra, ami jelentősen csökkenti az utasok számára kellemetlen légáramlást és csökkenti a menetzajokat. Az AIRSCARF lényege, hogy a fejtámlákból meleg levegőt áramoltat ki, amelyek sálként burkolják a bent ülőket, így védve őket a hideg levegőtől.


Először Magyarországon: Fiat Cinquecento kabrió

A Fiat 500 már alapverziójában az egykori legendás Cinquecento stílusos feltámadása volt. Ezt a "retró" érzést adja vissza az 500C modell is, amely az autó kabrió-változata, és amelyet Magyarországon először Debrecenben mutattak be.


A lehajtható tetejű autót az alapmodell minden verziójában (75 és 95 LE-s 1,3 literes MultiJet turbodízel motorral és ötsebességes manuális váltóval illetve 69 LE-s 1,2 literes és 100 LE-s 1,4-literes benzinmotorral, mindkettő manuális vagy Dualogic robotizált váltóval) kapható. Az 500C elegáns, nosztalgikus megjelenésével eddig minden piacon rendkívül nagy sikert aratott.

Címkék: