Új kutakat nyitottak az M6-oson

Pénzcentrum2010. április 13. 18:02

Átadták az OMV két új töltőállomását az M6-os autópálya mentén, a 165-ös km-nél. A 70-es km-nél lévő dunaújvárosi töltőállomásokkal együtt már két helyen lehet tankolni és megpihenni az OMV-nél Pécs és Budapest között.

A két új töltőállomás a Budapest-Pécs autópálya új szakaszán, a 165-ös kilométernél szolgálja ki az autópálya bal illetve jobb pályáján közlekedőket. Az új benzinkutaknál nem csak tankolásra nyílik lehetőség. A vásárlók rendelkezésére áll az OMV VIVA Kávézója valamint a VIVA Vinotékája is. Utóbbi helyen széles magyar borkínálatából válogathatnak az autósok.

Korábban: Itt nyíltak benzinkutak az M6-os új szakaszán

"Nagy örömmel adjuk át két új töltőállomásunkat, amelyeknél VIVA Kávézók is várják az utazókat. A bátaszéki alagút közelében lévő két töltőállomás sok autósnak kínál majd kellemes pihenőhelyet, és külön örömünkre szolgál, hogy új létesítményeinkkel 20 új munkahelyet teremtettünk" - mondta a két töltőállomás megnyitása kapcsán Müller Zsolt, az OMV Hungária Kft. ügyvezető igazgatója.

Az OMV Hungária Kft. egy 176 töltőállomásból álló hálózatot működtet Magyarországon, piaci részesedése eléri a 16 százalékot. Az OMV töltőállomás-hálózatán belül jelenleg 69 VIVA Shop áll a vásárlók rendelkezésére strukturált árukészlettel, amelyben egyaránt megtalálhatók a friss áruféleségek, a snack-ek és az üdítőitalok.

Címkék: