Fotók: itt a legújabb magyar élményfürdő! Akciós árak egy hétig

Pénzcentrum2010. március 26. 10:02

Tegnap adták át az ország legnagyobb, 30 ezer négyzetméteres alapterületű éves üzemeltetésű fürdőjét csütörtökön Szegeden. Napfényfürdő Aquapolis Szeged 8 milliárd forintos beruházással épült fel.


A fürdőfejlesztés teljes értéke 8 milliárd forint, ebből 6,5 milliárd forint az új beruházás, 1,5 milliárd pedig a korábbi fejlesztések és a telekapport. A költségekből 3 milliárd forintot uniós támogatás, s ugyanekkora összeget a Magyar Fejlesztési Bank hitele fedezett.

 


A 3,5 hektáros területen felépített fürdő üzemeltetői évente legalább 400 ezer vendégre számítanak. A 4,5 ezer négyzetméteres vízfelületű fürdőben a hagyományos szolgáltatások mellett családi wellness részleg, a szegedi termálvizet használó gyógyászati részleg, és egy csendes relaxációs zóna is várja a vendégeket.

 


A fürdőben csúszdapark is épült, tizenhárom, összesen ezer méter hosszúságú csúszdával, köztük a 30 méteres toronyból induló 272 méter hosszú, zárt óriáscsúszdával, amely Európa egész évben üzemelő vízi testcsúszdái között a leghosszabb.

 

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)


A mostani átadást követi néhány héten belül a nappali kórházzal is rendelkező komplex gyógyászat átadása, végül a SZUE (úszómedence, tanmedence, csúszdás élménymedencével rendelkező strand) 2010. május 1-jei nyitásával a fürdőkomplexum valamennyi szolgáltatása vendégeink rendelkezésére áll.

 



A nyitás alkalmából a Napfényfürdő Aquapolis Szeged március 26. és április 1. között valamennyi belépő árából 20% kedvezményt biztosít.

 

Címkék: