Utazási irodát nyitott a MÁV-Start

Pénzcentrum2010. március 12. 09:17

A MÁV-Start Vasúti Személyszállító Zrt. is felkerült a Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal (MKEH) utazási irodákat nyilvántartó listájára tavaly év végén - írja a Napi Gazdaság.

Korábban külső partnerekkel (Neckermann és a Wasteels) már kínált utazási szolgáltatásokat a cég, ettől kezdve már önállóan is komplett szolgáltatásokkal tudnak megjelenni a piacon.

A MÁV-Start bel- és külföldi utazásszervezői és utazásközvetítői szolgáltatások nyújtására kapott engedélyt. A MÁV-Start kiemelt célkitűzése a vasúti menetjegyekből származó bevételek növelése, ami új utasszegmensek megnyerése, illetve általában a vasúti utazás népszerűsítése révén valósulhat meg - nyilatkozta a lapnak a vasúttársaság.

Ennek érdekében a cég a piac igényeinek megfelelő, vasúti utazást és egyéb szolgáltatásokat is tartalmazó komplex utazási csomagokat állít majd össze és értékesít.

A vasúti utazáshoz kapcsolódóan eddig is nyújtott szolgáltatásokat a MÁV-Start, például igény esetén különvonatok üzembe állítását, csoportos utazási lehetőségeket, menetrendszervezést azoknak, akik valamilyen rendezvényre utaztak csoportosan, vonattal. Az utazásszervezői tevékenység viszont a jövőben lehetővé teszi, hogy már maga a MÁV-Start kínáljon - a vasúti utazás mellett - például különböző rendezvényeken való részvételt.

Címkék: